כתמים על בגדים

jim16

New member
כתמים על בגדים

שלום רציתי לשאול אם הופעה של כתמים אדומים על בגדים קשור איכשהו לאיזשהו כישוף אולי בנושא של של זוגיות

RainBird

New member
הממ... ישנה אפשרות שזה קשור אבל זה יכול גם להיות צירוף מקרים- מדוע אתה מרגיש שמדובר בכישוף?

jim16

New member
אהממ

השאלה ששאלתי לא עליי אלא על מישהו שקרוב אליי וכפי שזה נראה זה לא מקרה מאחר והתופעה של הכתמים הופיעה יותר מבבגד אחד...חוץ מזה שחל שינוי מרחיק לכת בהתנהגות...

jim16

New member
?

למישהו יש מושג מה הם אותם כתמים אדומים? ד"א הם לא ניתנים להסרה בשום דרך!

Bastat

New member
דעתי

אני לא חושבת שזה קשור לאקט מאגי שנעשה עליכם. הכתמים מופיעים באזור הכתפיים שכמות ? או באזור התחתון של הגוף ? למה אתה כל כך חושב שזה קשור לכישוף זוגיות... ? עשיתם משהו שלא הייתם צריכים... ?

PurpleFilth

New member
אלמנטרי,

החברה שלך במחזור. שמע, מותק, עד שלא תיתן לנו תיאור מפורט של המקרה, נוכל רק לנחש. לי לא אכפת לעשות את זה, אבל נראה לי שאתה מצפה לתשובות רציניות.

jim16

New member
תשובה

אני מצפה לתשובה רצינית ולא סרקסטית ולכן אגולל בפניכם את הסיפור בקצרה... אחי החל לפני כחצי שנה לצאת עם אחות של חבר קרוב שלו אחי סירב לחזוריה בעבר אך עכשיו לאחר כמה שנים נענה להן (אותו חבר לא נראה בעין יפה בביתינו מאחר והוא חוצפן ושחצן ונוהג לבקש טובות רבות מאחי מה שנראה על ידי משפחתי כמעשי ניצול) לבינתיים אחותו הספיקה להתגרש פעמיים! אחי שלא ידע מערכות יחסים רבות נשבה בקסמיה...ומה שבעבר היה נראה והוכח כי אין זה טעמו בבחורות התהפך לגמרי בכל אופן היא נהגה לקנות לו בגדים ובכמה בגדים נמצאו כתמים אדומים( באזור פלג הגוף העליון) שאינם ניתנים להסרה והיא טענה שהם כתוצאה מאקונומיקה...ומלק... אחי כיום נראה מבולבל מרוחק מאוד מהתא המשפחתי עונה בחוצפה רבה להוריי למרות כל העזרה שמוענקת לו ומגונן מאוד על חברתו. רציתי לדעת אם יש דרך מאגית כלשהי לשבש דעתו של אדם ולגרום לו לאהוב מישהי בכוח המאגיה ואולי יש קשר לאותם כתמים לאיזשהו תהליך מאגי שנעשה עליו...

Swicca

New member
הבנתי..

כשאתה לא שומע מה שאתה רוצה לשמוע זו תשובה "לא רצינית"... או קיי. >> ומצטער לאכזב אותך.. אומנם יש מצב שזו אכן הסיטואציה אבל אני הייתי הולך על כך שאולי אחיך עובר שינוי משמעותי בחייו.. ואתם פשוט ממשיכים ללחוץ עליו לזרוק את החברה הזו.. הייתי אומר שזה מלחיץ מספיק בשביל לענות בחוצפה ולהתרחק מאנשים שבכוח מצפים שתיפרד מאדם שאתה איתו. :S ובקשר לכתמים האדומים.. מספיק עם החשדות והאובססיות.. פשוט תדברו איתו (ול5 דקות לנסות לא להזכיר את הבחירה הגרועה בנשים..). בהצלחה!

moonflim

New member
גם לבגדים שלי עופיהו כתמים

בבגדים ויש להם רח חזק של עובש מה זה אומר חחחחחחח

PurpleFilth

New member
מעניין.

אחלה רעיון, לקנות לבחור בגדים ולהשתמש בהם כדי לכבול אותו. מה שכן, נראה לי די מפוקפק שהיא באמת עשתה את זה, בייחוד בגלל שהכתמים הופיעו אחרי שהוא כבר היה שלה. בוא נבהיר כמה דברים: אקונומיקה, ככל הידוע לי, לא משאיר כתמים אדומים. לק אולי כן, אבל זה נראה באמת כמו לק. בכל אופן, אם אחיך מספיק פתוח אליך בשביל לשתף אותך בזה, אתה יכול פשוט לדבר איתו על כל העניין. ולשאלתך: כן, יש דרכים מאגיות רבות לשבש דעתו של אדם. וכן, יש דרכים רבות לגרום לאדם להתאהב בכח המאגיה. זה לא אומר שאחות של החבר הקרוב שאף אחד מכם לא סובל אכן עשתה את זה. (ואפילו אם היא כן עשתה את זה, והשאירה כתמים אדומים אחריה, אז היא די גרועה).

RainBird

New member
כן, אבל לחשי אהבה דורשים תחזוקה מתמדת, אולי היא משתמשת בשיקוי להזייה על הבגדים כדי לחזק את הלחש הקודם. צריך חיזוי כאן.

לא יותר פשוט לדחוף לו משהו לאוכל או לשתייה?

כפי שכבר שמענו פה כמה וכמה פעמים...

RainBird

New member
לאו דווקא. הטעם דומיננטי ויש לחשי אהבה שדורשים בגדים במאגיה היהודית המסורתית מתנדבת לעשות חיזוי למקרה? ../images/Emo3.gif

jim16

New member
...

לאו דווקא היא הגורם שמוציא לפועל את את המעשים האלה יתכן ואימה ואולי סבתה עושים זאת לא מזמן הוא סיפר שסבתה עשתה לו טקס להוצאת עין הרע...אז יתכן שבאותה הזדמנות נעשה גם טקס אחר שלא ידוע לו...ולכן יש איזשהו ביסוס לחשדות הללו...שכן יש להם איזשהו ידע קודם בנושא!

למעלה