raya
Well-known member
כתף בשר בקר טרי ערב טוב!
קניתי היום בשופרסל נתח כתף טרי.
הקצב אמר לי "לסגור" את הבשר בסיר עם שמן, ואחר כך להעביר לתנור למשך כשעה.
שכחתי לשאול אותו , ולכן אני שואלת כאן, האם לכסות את הבשר כיסוי מלא (כלומר סיר עם מכסה תואם) או להניח על הכלי ניר אלומיניום.
מתכוונת לבשל את הבשר מחר לפני הצהרים.
תודה ושבת שלום!
רעיה
קניתי היום בשופרסל נתח כתף טרי.
הקצב אמר לי "לסגור" את הבשר בסיר עם שמן, ואחר כך להעביר לתנור למשך כשעה.
שכחתי לשאול אותו , ולכן אני שואלת כאן, האם לכסות את הבשר כיסוי מלא (כלומר סיר עם מכסה תואם) או להניח על הכלי ניר אלומיניום.
מתכוונת לבשל את הבשר מחר לפני הצהרים.
תודה ושבת שלום!
רעיה