השף הצעיר :)
New member
שלום לכולם,
הכנתי כתף טלה לחברים לפני כחודש, ויצא נדיר!
בעזרת סכין קטנה חרצתי חורים קטנים ומילאתי אותם בשיני שום, צליתי את הכתף מכל צד על 250 מעלות למשך 15-20 דקות.
ואז צליתי בחום של 150-180 מעלות למשך 20-40 דקות - תלוי במידת העשייה הרצויה.
המנה עצמה מאוד קשה להכנה כי זה יכול להתייבש או להישרף.
נ.ב זה עמוד האינסטגרם שלי, שמה תוכלו לראות את התמונות באיכות טובה + סרטון הסבר על ההכנה עצמה.
[URL unfurl="true"]https://www.instagram.com/p/CMNCu3dFLAS/?igshid=8kzrmxg5lsrf[/URL]
הכנתי כתף טלה לחברים לפני כחודש, ויצא נדיר!
בעזרת סכין קטנה חרצתי חורים קטנים ומילאתי אותם בשיני שום, צליתי את הכתף מכל צד על 250 מעלות למשך 15-20 דקות.
ואז צליתי בחום של 150-180 מעלות למשך 20-40 דקות - תלוי במידת העשייה הרצויה.
המנה עצמה מאוד קשה להכנה כי זה יכול להתייבש או להישרף.
נ.ב זה עמוד האינסטגרם שלי, שמה תוכלו לראות את התמונות באיכות טובה + סרטון הסבר על ההכנה עצמה.
[URL unfurl="true"]https://www.instagram.com/p/CMNCu3dFLAS/?igshid=8kzrmxg5lsrf[/URL]