כתף קפואה

ליז333

New member
כתף קפואה

רציתי לשאול אם יש תרופות סבתא - לטיפול והקלה בכתף קפואה... האם חימום הכתף מומלץ. חוץ מזה שמעתי שיש מכשיר אלקטרודות שנקרא טיימס שנמכר ע"י קופת החולים במחיר טוב - האם הטיימס יכול להקל על המצב? רציתי גם להגיד שאם אני לא עושה תנועות חדות - לא כואב לי... הכאב מופיע בתנועות מסויימות - ואלה כאבי תופת וגם בלילה קשה לי לישון.... תודה על עצתך - אני מעדיפה טיפול שמרני ולא זריקות קורטיזון כפי שהרופא המליץ לי.

עוז46

New member
כתף קפואה

לא יודע למה? אבל את הדבר המובן מאליו ידידותי לא מוכנות לעשות. אפילו אם על חשבון סבל אדיר גם בשינה, והפסיקו כל פעילות ספורט, וחושבות להגיע לניתוח, אבל את הברור מאליו מסרבות לעשות. פשוט להגיע למעסה טוב, רפואי,או שיאצו או טואינה, אבל מטפל טוב. ותוך סידרת טיפולים קצרה- עד 10, יכול שיפור משמעותי באיכות החיים. ביחד עם הדרכה להמנע או לעשות תנועות מסוימות אפילו, עלול חס ושלום, לרפא את הבעיה שסובלים ממנה שנים, וכבר לא יוכלו להתלונן כששואלים מה נשמה. אז כן. יש מה לעשות, פשוט לטפל בבעיה עצמה. ועד ש.. חום וקור לסרוגין במקלחת יקל על דלקת, וההודים מיד מוסיפים כורכום כחבישה או נטילה P. O. ויפה שעה אחת קודם.

ניוט

New member
טיפולי הידרותרפיה

מאוד יעילים. אפשר לנסות לקבל דרך קופת חולים.

liil

New member
אישתי יצאה מזה

לפני מספר שנים זה היה גם לאישתי ובקופת חולים המליצו על ניתוח. ניגשתי איתה לפיזוטרפיסט באיזור התחנה המרכזית של הרצליה (אינני יודע אם מותר לתת כאן את שמו , תשאירי לי את המאייל שלך ואשלח לך) ולאחר טיפולים שלו קצת ארוכים הוא הוציא אותה מזה לחלוטין !!!! לא ניתוח ולא בטיח .

ליז333

New member
כתף כפואה

תודה לך, התחלתי כבר טיפולי פיזיוטרפיה ויש שיפור רב, אני גם סרבתי לקבל זריקות קורטיזון וכנראה אפשר לחיות בשלום בלי זה קשה המחשבה עד כמה בקלות דוחפים לנו כדורים וזריקות בלי למצות את האפשרות שאולי לתת לגוף לרפא את עצמו באופן פחות אגרסיבי [שדופק מערכות אחרות....]

למעלה