כתפיים תפוסות

איגי345

New member
כתפיים תפוסות

אני מתרגלת יוגה כמה פעמים בשבוע ומתמקדת בתרגילים לשחרור הצוואר וחגורת הכתפיים. אני עובדת במשרד ורוכבת באופנים בשבת וזה כנראה גורם לבעיות באיזור זה. התרגול שאני עושה ביוגה מאוד מסייע לי לצוואר, אבל עם הגב אני עדיין תקועה/תפוסה, ממש אפשר לשמוע קנקים בכל תנועה. מה אפשר לעשות?

0 אור 0

New member
כמה דברים

קודם כל ביוגה עצמה אפשר להתאים תרגילים גם לגב - לשחרור שלו, לחיזוק שלו , לגמישות, לפתיחה, שנית, במשרד לעצור כל שעה-שעתיים ולעשות תרגילי מתיחה ושחרור לכל איזור הגב, והכתפיים, לקום ולהסתובב קצת. ואחרון חביב - אפשר להגיע לעיסוי מקצועי: עיסוי רפואי, תאילנדי , שיאצו ...

כל הסט של הכנה לגשר

לא לשכוח מותנית ובטן ללחוץ..ומולבנדה (קיווץ פי הטבעת) גלגול עמוד השדרה, ותרגיל שלמדתי מפיסיוטרפיסט פעם..בכפיפת ברכיים קלה (למנוע נעילה)..בעמידה כשהידיים לאחור מעט מעל המותנית וכפיפה לאחור..נפלא לשחרור הגב....קשה להסביר בלי תמונה....אם תרצי אצלם ואשלח ומעבר להכל שימי לב שביוגה יש תמיד תנועה הפוכה לכל תרגיל ולשם שחרור הגב רצוי לשמור על איזון...עמידת כתפיים - מול הכנה לגשר - וגם תנוחת הדג....לא תזיק..הכל בזהירות וקשב לגוף כמובן{: גב הוא מרכז חשוב בגופנו...שבהתעמלות נוטים לשכוח לפעמים וביוגה כנובן שלא... בהצלחה

למעלה