כתרים של כבש לאירוע גדול

כתר כפי שיש להגישו

שימו לב לניקיון העצם ולחיתוך המדויק. כיצד זה נעשה לצערי לא אוכל לגלות . צ'י
 

BiggPoppa

New member
נראה מצויין צ'י

החיתוך אכן מרהיב. האם תוכל לספר היכן אתה עובד? למיטב זכרוני ציינת שאתה גמלאי. עוד אשמח לשמוע היכן אתה ממליץ לקנות בשר.
 

Master Stav

New member
יש לי תמונת עירום של חודדה

לשימחתכם ולצערי אני אהיה היחידי שאסבול ממנה
אחינו 1:0
 
קוביקו ההקנטה מיותרת...

אספר לך משהוא במיקצוע של תעשית הבשר.(הרי זה הנושא ..לא??) בשנות השבעים היו בגוש דן למעלה ממאה (100) מפעלוני בשר. כמו מפעל ליצור פסטרמה רומנית..(נעשה מחלק מסוים מאד מצואר הבהמה) מפעל לעישון חזה בקר.(חובה בכל אירוע). אנחנו בבית (של הורי) יצרנו רולדה..מהחלק הדק של הקשתית.שלא נמכר בחנות. דרך אגב ..מסטר סתו..במקום השרוול הרישתי שאתה משתמש לפסטרמה הודו השתמשנו בחיתול ..דומה לתעשית הגבינה.... ולכולם כןכלם שמרו על סוד יצור המוצר והתיבוללכם היום זה נראה משונה.. אני מבין,,.אבל הרבה סודות מקצועים ירדו לטימיון.כמו המפעל של"סינקביצ' שיצר כמות מוגבלת של נקניק מיוחד במעטפת לבנה.שהוזמנה מראש ע"י מעדניות מיוחדות אפילו הנקניק המפורסם של אס"קוניאק"כבר לא מה שהיה פעם(המיפעל נמכר לזגלובק) היכן תוכל לקבל חתיכת בשר מעושנת היטב לאחר שימור בחבית עץ במשך עשרה ימים. מי מייצר היום סרוולד.(נקניק מיובש מבשר חי) כיצד מכינים בשר משומר GEPUKLT בהזדמנות. דרך אגב קוביקו ..חסר 1 למספר שלך ....סתם סתם..צ'י .
 

קוביקו68

New member
לא חסר 1

אינני מגלומן. סתם טבחצ'יק שאוהב לחלוק מידע. מה בעצם הרעיון של להעלות תמונות בפורום שעוסק בבשר ולא לחלוק מידע? אם היה מדובר בטכנולוגית מזון הייתי מבין. בסה"כ מדובר בשיטת חיתוך מסויימת ותו לא. לי אישית אין מצלמה ולכן אינני יכול להעלות תמונות שממחישות את ה"סוד" כל בר דעת שיקליד LAMB CROWN יקבל תמונות והסברים כיצד הדבר נעשה. יום טוב לאדוני נמסטה.
 
למעלה