כתר צלעות בתנור - הבטחה ....
אז כמו שהבטחתי לדווח מהשטח על כתר הצלעות שנצלה רק אתמול... הכתר היה במשקל של כ 2 קילו. משחתי אותו ברוטב של שמן זית שום פלפל מלח טימין ורוזמרין ולתנור חם מאד 250 מעלות לרבע שעה. אח"כ הורדתי חום ל 200 מעלות ונתתי לו עוד כ 45 דקות. האמת - כל 10 דקות בדקתי - והוצאתי כשוורוד. היה די קשה לחתוך - והכתר - שמאד יפה להגשה כמו שהוא - הפירוק והחיתוך היו לא הכי בסטייל.... יצא טעים מאד מאד.
אז כמו שהבטחתי לדווח מהשטח על כתר הצלעות שנצלה רק אתמול... הכתר היה במשקל של כ 2 קילו. משחתי אותו ברוטב של שמן זית שום פלפל מלח טימין ורוזמרין ולתנור חם מאד 250 מעלות לרבע שעה. אח"כ הורדתי חום ל 200 מעלות ונתתי לו עוד כ 45 דקות. האמת - כל 10 דקות בדקתי - והוצאתי כשוורוד. היה די קשה לחתוך - והכתר - שמאד יפה להגשה כמו שהוא - הפירוק והחיתוך היו לא הכי בסטייל.... יצא טעים מאד מאד.