כ"ד באייר ה'תשס"ח.

שומו

New member
כ"ד באייר ה'תשס"ח.

לירון פנאן אמרה לנו הרבה דברים בשנים האחרונות אבל בדבר אחד היא צדקה, לא מגיע לקבוצה הזאת אוהדים כמונו! לא להנהלה המסוכסכת והביזיונית שעכשיו כנראה תחפש עוד תכסיסים שיווקיים כדי למכור מנויים במקום להבין שהיא ממיטה חרפה על הסמל של מכבי! יש לכם משהו ללמוד ממיקי דורסמן בכל הנוגע לאיך מתנהגים לאוהדים הנאמנים שלכם! כנראה שדברים טובים באמת מגיעים לאנשים טובים!לא לצוות המקצועי בראשות צבי שרף שמראה בכל פעם מחדש כמה הוא מפגר ומפסידן! ולא ל-12 השחקנים שמעתה יסתובבו עם אות קין וכתם על הקריירה שלהם! כדאי ורצוי טוב טוב שכל אחד ואחד ממקבלי הגביע על המקום השני יסתכל עליו טוב טוב טוב בשנה הקרובה בהתחלה חשבתי שעדיף היה שיזרקו אותו לפח אבל לא, שישימו אותו בקידמת ארון הגביעים של המועדון בקידמת המדפים של כל התארים האישיים שכל אחד מהם זכה בו ושבמשך השנה הקרובה יסתכלו עליו טוב טוב, בכל ערב לפני השינה, בכל בוקר כשהם קמים, עד שהצלחת תחזור הביתה! זה גביע של בושה! גביע של חרפה! גביע של ביזיון!בדיוק כל אותם הדברים שהם המיטו על הסמל של מכבי ועל האוהדים של מכבי שאתמול באו ונתנו הופעה בהיכל! שיקומו בכל בוקר, יסתכלו על הגביע הזה ועל מה שכתוב בו ויבקשו אלפי סליחות מכל אחד ואחת מאלפי האוהדים של מכבי שהם ביזו! עד שהצלחת לא תחזור הביתה אין לכם את הזכות להרים מבט ולהסתכל לנו בעיניים! ומילה קטנה לחולון ולאוהדים שלה- תחגגו שרמוטות! כי אנחנו ניפגש בעזרת ה' בעוד שנה! וכן, אני לא רוצה שתתרסקו כמו עוד קבוצה מצויה בליגת העל, אני רוצה אותכם בגמר! ואתם תקבלו בראש כל כך חזק שכולכם תחזרו לחור שממנו יצאתם לעוד 15 שנה, כמו הגליל! מהיום אתם לא עוד קבוצה בליגת העל, מהיום אתם מסומנים! ומהיום אנחנו פותחים במסע הנקמה שלא ייגמר גם כשנפתח לכם את התחת פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם!!! תחגגו שרמוטות- הספירה לאחור החלה!!! 29.05.2008- לא נשכח- לא נסלח!!!

נמשל

New member
כל כך כל כך לא מסכים איתך

מה עשו לך אוהדי חולון? תחשוב רגע, למשל בכדורגל, בית"ר תיקח אליפות 10 שנים רצוף, ואז תבוא הקבוצה שאתה אוהד ותיקח אליפות. לא תחגוגג? לא תכנס לאקסטזה? מה עשו לך אוהדי חולון? הם חוגגים נפלא את האליפות, לא שמעתי בכלל קריאות גנאי למכבי, הם חוגגים נטו. לא משעתי את שחקני חולון מדברים על מכבי אלא נטו על עצמם. ומה זו ההתלהמות על שחקני מכבי? הפסידו, את העונש שלהם צריך לתת רק בחוזה לעונה הבאה, לעשות מהפך נוסף בסגל . הקבוצה כושלת, עונה כושלת, אבל זו עדיין מכבי ת"א, המותג הכי גדול בספורט הישראלי ואולי האירופאי, קבוצה שאני בטוח עוד תגרום לנו רגעי אושר, גם אם בדרך נאבד פה ושם תארים.

שומו

New member
מה עשו לי אוהדי חולון../images/Emo35.gif

קראו לי נאצי כשתפסתי טרמפים ביציאה מהחניון, זה הכל. וגם עשו לי טראומה לכל החיים. חוליגנים.

YB POWER

New member
מעניין שיו"ר חוג אוהדיהם

דווקא אוהד מי כמוך באלים בחראדורגל והוא גם מתגאה ב"טרור" שהוא עשה לדורסמן

TheWhiteTigris

New member
מסכים בהחלט.

כל אחד מהשחקנים צריך להתבייש במחדל שקרה. והפועל חולון מסומנת מבחינתי. היא כמעט בדרגה של הפועל י-ם מבחינת תיעוב.

TheRasmus

New member
מי צריך להתבייש?

קאמינגס חסר הביטחון ששרף מעלה אותו לדקות האחרונות? או אולי פייזר הפצוע? או בכלל אליהו ובורשטיין שלא שיחקו? בעצם דווקא גארסיה שניסה להתחפש לדרק שארפ כשהיתרון היה די מבטיח והחזיר את חולון למשחק. לא יודע מה איתכם, אבל העונה הזאת תעשה רק טוב למכבי. להתראות בסוף עונת המלפפונים.

Carmelo Anthony

New member
שרמוטות?!

אם מכבי הייתה לוקחת אליפות אירופה על צסקא מוסקבה, שלא בצדק, לא היית יוצא לחגוג? לא היית מתחרפן מאושר? למה אשמים אוהדי הפועל חולון? הם שמחים! וטבעי שישמחו! הם לקחו אליפות מדינה היסטורית, אז במקום לכעוס עליהם, תוציא את העצבים שלך על צביקה, על כץ או על קאמינגס, למה על אוהדי חולון? אני אישית מאד אוהב את הפועל חולון, כן, כואב לי שהפסדנו אליפות, ושעה אחר כך עוד עמדו לי דמעות בעיניים, אבל את הכעס שלי הפניתי לצביקה, לא לאנשים שבסך הכל שמחים בכך שעשו היסטוריה.

TheRasmus

New member
../images/Emo6.gif

נראה שלקחת את אובדן האליפות כל כך קשה, הא? חולון אף פעם לא היתה יריבה של מכבי. לא מדובר בהפועל תל אביב או ירושלים.. תן להם לחגוג, ממילא ההנהלה של מכבי תדאג שבעונה הבאה האליפות תחזור לתל אביב.

AntiUltras

New member
מה שמקומם עם שומו וכמותו

זה שהוא בכלל אוהד בית"ר ומדבר כאחרון המכביסטים עלי אדמות נמאס כבר מאוהדי ההצלחות האלה

שומו

New member
אמא שלך אוהדת הצלחות

אני אוהד מכבי עוד מלפני שאני זוכר את עצמי- ובטח מלפני שאהתחלתי לאהוד את בית"ר. אין חיוב לאהוד גם את קבוצת הכדורגל בשביל להיות מכביסט. לבקר כל מה שזז כמוך- זה אפילו לא אוהד מכבי. זה סתם איזה טמבל שבטח כבר חסמו אותו מכל פורום אפשרי בתפוז.

AntiUltras

New member
אם אתה מסוגל ללכת לשיר בטדי

מכבי זונה ואח"כ לנוקיהו לשיר י-ם על ה-____ נראה לי הזוי אני מבקר "כל מה שזז" כי כנראה יש מה יש לי דעה ואני לא מתבייש בה

YB POWER

New member
אתה לא יכול באמת להיות מזוהה עם מכבי

אם אתה אכן אוהד בית"ר כך שהוא צודק ואתה באמת אוהד הצלחות

יו45

New member
אין שום דבר מיוחד ביום הזה

מכבי הפסידה לא מעט גביעים בשנים האחרונות . כל עוד האליפות תוכרע בשיטה הבזויה הזו מכבי תמשיך לאבד גביעי ליגה מידי פעם , אין לזה קשר להנהלה . הטעות שלהם היא אך ורק בזה שהם לא עזבו את הליגה מיד אחרי ההחלטה הזו .

מה קרה?לא זכיתם שנה אחת באליפות

כבר כולכם צועקים ומקשקשים. במקום לבכות תשקיעו ותעודדו בליגה ולא תהיו בשער 11 40 איש מתוכם חצי זה ילדי קייטנה

שומו

New member
טיפש.

למה נראה לך שזה כ"כ כואב
אני עמדתי יומיים בגוש המעודד, הוצאתי את הנשמה וזה מה שקיבלתי.

למעלה