כ-ו-ל-ם ל-ה-כ-נ-ס-!-!-!

כ-ו-ל-ם ל-ה-כ-נ-ס-!-!-! ../images/Emo26.gif

בגלל שזה פורום חדש והכל............. בואו נעשה שרשור מסודר שכל אחד יכתוב על עצמו: מי הוא...... איפה הוא רוכב....... כמה זמן הוא רוכב... מה הוא רוכב....... בן כמה הוא...... מאיפה..... אם יש לצרף תמונה.......... הסמל האהוב עליו ועוד כל מיני כאלה סבבה?!

ויש לי להוסיף....

אם יש לכם הצעות/תקוות/רצונות רק תגידו!!! אנחנו נפתח גם גלריות שונות ומגוונות..... הכל בישבילכם!

יש לי רעיון!!!!!!!!!!!!!

בוא נעשה גלריה של חברי הפורום!!! שכל אחד יביא תמונה שלו ונשים אותה שם!!! וגם תמונות שלו ממפגשים וכאלה..... הולך?

אוקיי אני...........

נופר יחזקאל... בת 13 וחמע מקיסריה.. אני רוכבת בארוות הקיסר שבבית חנניה... כבר שנתיים וקצת... אינגליש-קפיצות...... מתחרה 70-80......................... חוץ מסוסים אני מתה על הים.. חברים... מיוזיק... שטויות... תמונה
ואני הכי אוהבת את ה
וה

i love rama

New member
../images/Emo42.gif ראשונה!

אני יערה ואני רוכבת שלוש שנים בהיפודרום. יש לי סוסה שקוראים לה רמה.....(הפ33ה!!!) אההה... ואני מטבעון
ובת 13

Juli kleo rullz

New member
טוב... אז הנה...

קוראים לי שירה... אני רוכבת אינגליש באודים כבר שנתיים... אני מעדיפה דרסאג' (דרסאג' רולז!!!) מאשר קפיצות... אני בת 15 מאבן יהודה.... קליאו וג'וליה הן הסוסות שאני הכי אוהבת בחווה!!! (לא קשה לנחש... סתכלו על החתימה!) ו... זהו!
דרך אגב... לא ממש מבינים את התמונה אבל לא נורא...

ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היום עברתי במקרה ליד אודים וראיתי שמביאים אךיכם לחווה סוס חום קטני כזה! הוא היה בדד בטריילר!! תתחדשו(?!?!?)

Juli kleo rullz

New member
לאיזה חווה?

כאילו יש שתיים... לאינגליש או לווסטרן? (האינגליש זה ליד מסעדת הטברנה...) ואם זה אלינו.... אז זה יכול להיות שלקחו איזה סוסה מהביצפר שלנו לטיול (הם כל הזמן לוקחים אותה...) או שבאמת הביאו סוס חדש... מעניין... אני לא יודעת כי אני שברתי את הרגל אז לא הייתי שם הרבה זמן...

˜Me˜

New member
../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif

אני אלונה, בת 11 וחצי[עוד 3 חודשים, בול, 12, אבל בול, מגיע לי
] רוכבת 4 שנים ווסטרן, אני חושבת על לעבור לאינגליש עם חברה. תמונה שלי
לפיצי יש הרבה...

puremelody

New member
עכשיו אני

מי הוא: היא...אני ג'סי...... איפה הוא רוכב:רילקסוס....... כמה זמן הוא רוכב...שלוש שנים מה הוא רוכב:אינגליש קפיצות....... בן כמה הוא:עוד חודשיים 19...... מאיפה:.מהצפון.... הסוס הכי הכי:בונבון וג'י'ן וגם דובי המניאק שקופץ כמו צפרדע(כלומר ישר מהמקום-למעלה) מה אני הכי אוהבת? את החבר שלי,בע"ח(לרכב,לטפל בהם..),מוזיקה(בון ג'ובי)ו...לכתוב ... מה אני שונאת? המ...אני לא בן אדם ששונא אבל אני לא מתה על האנשים שעושים ניסויים בבע"ח ומתעללים באנשים/בע"ח למינהם...ואני לא אוהבת שקרנים! אה גם אופרות סבון וטלנובלות! :))) מקווה להנות בפורום החדש!!!1

Shai Felton

New member
היי ברוכה הבאה!!!!../images/Emo170.gif

היייי!!! מה קורה? איפה בצפון את רוכבת? את מתחרה? אם כן באיזה מקצים?

puremelody

New member
אני רוכבת...ב..

קריית אתא-זו בעצם חוות ווסטרן כי עברתי לווסטרן אחרי שעזבתי את כפר ביאליק.אז רכבתי שם ווסטרן כחצי שנה, ואז שוב התחלתי לרכב שם אינגליש(נראה לי אני היחידה) ואני לא מתחרה בנתיים כי כשהייתי בכפר ביאליק לא רציתי לצאת לתחרויות לא כש המון אנשים נכנסים על אותו סוס מסכן ופה אני רוכבת בעיקר על סוסים שלא קפצו בעבר אז צריך לאמן אותם קודם בכל מקרה אני לא ממהרת אני נהנת לרכב וזה מה שחשוב:)))

Shai Felton

New member
אניייייי!!!!../images/Emo170.gif

אני שי בת 15 וחצי רוכבת אינגליש במשמר העמק אני רוכבת 4 וחצי שנים מתחרה בקפיצות ראווה 80-70

אני.... ../images/Emo60.gif

יאיר בן 15 וקצת רוכב ווסטרן בחוות עין רדיאן ביוטבתה, אני רוכב שנתיים וחצי...

טוי בוי

New member
אני אלה למי שלא ידע~!!

אני רוכבת ברשפון ג'וקי קלאב שש שנים אני רוכבת אני רוכבת אינגליש אני בת 12 וחצי+ כיתה ז' תל אביב צפון סמלי וההמנון שלו!!!! הנה שביב שבי השבלול השולט שלנו!!! והווו!!! גווו שבי!!! גו שבי!!!! גו גו גו שבי!!! יהיי.... חחחחחחחחח

אני...

אני רעות, רוכבת בחוות אביב ואצל דניאלה גרוס, גרה באבן יהודה, בת 14, דרסז'(משום מה..
), ואני רוכבת שנתיים.

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo9.gif

אל תשחקו אותה לא מכירים אותי טוב?! אני שי טלמור מת"א רוכבת בתלמי מנשה אינגליש בת 14 וחצי תמונה
סמל-

למעלה