כ-ו-ל-ם ל-ה-כ-נ-ס !!!!

כ-ו-ל-ם ל-ה-כ-נ-ס !!!!

אוקיי,אממ...רגע. תנו לי לנשום. אני בהלם טוטאלי. ולא יודעת אם אני
או
,או
, ואולי אפילו
אתם יודעים כמה הכרטיסים למופע עולים?!?!!? 2-5-0 ש"ח !!!!,מאתיים חמישים שקלים!!!!!!!!!! אז ככה, כרטיסים עולים בין 300 ל400 שקלים, אבל אם רוצים רק משער ארבע,אז זה עולה מאתיים חמישים. אממ..זהו,אמרתי.

nitzan111

New member
../images/Emo12.gif

עם הכרטיסים הזולים בטח אי אפשר יהיה לראות כלום. נראה לי שאני לא אבוא... אבא שלי היה נותן לי כסף, אבל זה נראה לי ממש בזבוז. 250 שח??? זה המון בשביל הופעה....

BARSASOS

New member
מה?!?!?!?!

מההההה?!?!?! ואני עוד חשבתי ללכת..:( אני לא יודעת אם אני אלך בגלל זה...באסה!!!

°°NaTaLi°°

New member
אוי ואבוי....

טוב מזל שיש לי יום הולדת עוד 8 ימים כי אני מתכוונת לקנות להופעה מהכסף הזה ואת השאר לחסוךך מזליי!!!

nitzan111

New member
גם לי יש יום הולדת

ב-11.6 אבל אני לא מבזבזת את הכסף
קמצנית שכמותי....

BARSASOS

New member
חחח..

לי הייתה בת מצווה לא מזמן ועדיין המשפחה צריכה להביא לי המון כסף! אבל אני עדיין לא יודעת עם שווה ללכת (אלא אם-כן אני הולכת לחינם) כי היא מופיעה בשיר אחד!!! :((((

nitzan111

New member
עם ליאל מופיעה רק שיר אחד

נראה לי שאני ארדם בהופעה
איך קוראים לחברה שלך? בואו נקים מודעדון מעריצים לליאל

אני לא חושבת שהיא מופיעה רק בשיר-1-

זה מוגזם,לא סתם היא הופיעה בראיון של גיא פינס. אני מתארת לעצמי שהיא תופיע בערך 5-10 שירים. ו..אין מצב שתירדמי בהופעה של הסקורפיונס,הם שרים רוק.. ו..אנשים,אני באמת לא מבינה אתכם. ליאל מופיעה בהופעה חד פעמית,אז אם יש לכם את האמצעים ללכת,תעשו הכל בשביל ללכת. היא אחת משלנו,וסופסוף היא מופיעה! לא ראינו אותה על הבמה בישראל בערך שנתיים[?!]. אני הייתי הולכת אם היו לי את האמצעים.

ו...לניצן ../images/Emo3.gif

כבר יש לה מועדון מעריצים,אנחנו המועדון מעריצים שלה.[,נכון?]

nitzan111

New member
קשה לי להאמין שהיא תופיע 10 שירים

אבל לשלם 250 ש"ח בשביל לשבת בסוף ולא לראות כלום נראה לי ממש הגזמה. וגם השעה של ההופעה מאד מאוחרת..... בבר- את יכולה לשאול כמה שירים היא תופיע? נראה לי שהיא תחמם אותם, ותופיע איתם שיר אחד...

nitzan111

New member
אני נרדמת בכל מקום../images/Emo6.gif

בבר= ובר הדר- נכון אבל זה צריך להיות יותר רשמי

אין רשמי יותר מזה,זה *הכי* רשמי.../images/Emo3.gif

ובקשר למחיר הכרטיס,את באמת צודקת. אין צורך לשלם 250 ש"ח כשאתה לא רואה,אם אתה כבר הולך להופעה אז תשקיע עד הסוף ותשלם כמה שתוכל בשביל לראות טוב.

nitzan111

New member
באמת שאין לי כסף

לשלם 450 ש"ח לכרטיס. חוץ מזה גם בכרטיסים היקרים לא רואים טוב. בהופעה של המורדים ( לפני שנתיים) ישבתי ב- VIP ועדיין לא ראו כזה טוב. גם בפסטיגל כשליאל הופיעה לא ראו טוב והייתי בשורות ראשונות.

אני בפסטיגל ישבתי בשורה ה3

ביציע,וראיתי פשוט מדהים. אני לא אשכח את ההופעה שהיא נתנה שם אפעם.

nitzan111

New member
אני ישבתי בשורה 5 מקדימה

וממש לא ראו טוב. לפני שליאל הופיעה הלכתי קדימה אבל הסדרן העיף אותי.

BARSASOS

New member
.....

לחברה שלי קוראים דניאל... אני אשאל אותה שוב...היא אמרה לי שהיא מופיעה איתם רק בשיר אחד, שזה השיר הכי מפורסם שלהם... כשהיה את הפסטיגל עוד לא הכרתי את ליאל..ראיתי אותה בפסטיגל דיי מרחוק.. לחשוב שאם חברה שלי לא הייתה חברה שלי (חחח) אז לא הייתי מכירה את ליאל!!! בעעע..מפחיד..:))))

SloveK

New member
לא נראה לי שהבנתם נכון....כנסו לפה

קודם כל,אל תשכחו שזו הופעה משותפת שזה אומר שבהופעה הם ישירו חלק שירים לבד וחלק ביחד (הסקורפיונס וליאל) מבינים? זה לא שהיא הולכת להיות חימום שלה או משהו (ברור שלא!!!) זאת הופעה משותפת,הופעה גדולה, אתם כנראה לא מבינים את המשמעות של הסקורפיונס בארץ,ועוד בזכות ליאל והיא הולכת להופיע איתם תבינו את זה אתם יודעים איזה כבוד זה? תאמינו לי שהיא אפילו מה זה שמחה מהדבר הזה ולדעתי,שווה להשקיע בזה וזה לא שלא תראו כלום,תאמינו לי אתם תראו,זאת לא סתם הופעה כמו שהיה בפסטיגל או משהו, זה הולך להיות מסודר אני מקווה שתבינו ותבואו,כי היא מצפה לראות אותכם שם

Sckkk

New member
משער 4 אין מצב שנוכל לראות אותה

טוב ועוד לצלם
רוב הסיכויים שאני לא אבוא. לעומת זאת יהיה הרבה יותר נחמד לארגן איתה מפגש! ולראות אותה מקרוב!

למעלה