כ=ו=ל=ם ל=פ=ה ו=ע=כ=ש=י=ו

כ=ו=ל=ם ל=פ=ה ו=ע=כ=ש=י=ו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סורי אם ההודעה לא במקום אבל לא ידעתי לאן
חשבתי שנעשה חתימה משותפת לפורום.. כל אחד ישלח לי תמונה של הפנים ואני חוזרת פנים.. שלו ואני ירשום ת'שם ובאמצע נשים תמונה של אגמי ונרשום משפחת רודברג המורחבת
אז מי שרוצה שיעשה
ומי שלא שיעשה
ולמה הוא לא רוצה.. ושוב סורי על ההודעה אם היא לא במקום
אוהבת מאוד
+
+
פטרי

טל ועדי1

New member
../images/Emo45.gif רעיון נחמד...

אבל חייבים תמונת פנים????? אין לנו תמונה רק של הפנים... זה גם לא משנה אם שמים תמונה של חצי מהגוףף.. (אנחנו חושבות..) תחליטו אתם...

אמממממממ פטטריי../images/Emo204.gif

אני בעד שקודם תסיימי את הדף קשר. אל תתחילי דברים חדשים אם לא התחלת את הקודמייםםם
ומצדי סבבה. רעיון ממש מעולה

אמממממ דוסהה הדףף קשר..

אני סיימתי אותו.. פשווט יש בדףף קשר כולה 11 ילד.. אתםם רוצים אני ישלח לך אחד אין יל בעיהה.. אבלל הוא נראהה ע-ל-ו-ב מאוד!! אני מחר ירשום ת'שמות של הילדים |בדגש|שיש לי אותם בדףף קשר לדומגא יש לי אותך את אביחי מיכל זיו.. ועודד כל מיני אבל כולה 11 ילד... אז לא אכפת לי תחליטו אותםם אם תרצוו שאני ישלח אני ישלח אבלל הוא באמת נראה פשוטט ע-ל-וב-

טוב אז הדףף קשר מ-ב-ו-ט-ל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האיסיי שלי הוא 221162853[למי שביקש..
] והדףף קשר מ-ב-ו-ו-ט-ל-
אז את הרעיון שלי כולם רוציםם
הייתי שמחה אם יאיר או אביחי יסכימוו גם
אני פה [יעני בת"א] עד שישי הבא... ואז שבועיים אני בפרדס חנה אז אני לא יוכל לעצב את זה כי אין לה תוכנה של עיצוב אז מי שרוצה שילח לי ל-א-י-מ-י-י-ל והאיימיל שלי הוא:p[email protected] אז תחליטו.. אבל אני ירשום לכם שאני יהיה בפרדסס חנה.. לא לדאווג!!! אוהבת אותכם המוווווווווווווווווווון
+
+
פטרי

כ=ו=ל=ם ל=פ=ה ו=ע=כ=ש=י=ו../images/Emo70.gif

בגלל שהרבה שואלים אותי אז אפשר לשלוח לי תמונה רגילה[לא רק פנים] אבל שימו
אבל
שהפנים יהיו ברורות
תתחילו לשלוח לי מיום ראשון!! תודה פטרי

איך אפשר?!../images/Emo12.gif

הייתי שמחה לעשות כזה של השמיניה חח..
אבל איך עושים?1 תמונה בתוך חתימה?! או שאני סתומה ולא הבנתי מה עושים??

למעלה