כ-י-ש-ל-ו-ן-!

Tom2002

New member
כ-י-ש-ל-ו-ן-!

הדיסק האחרון של דסטניז צ´יילד הוא הכישלון הכי גדול שהן יכלו לקבל. קודם כל, בשבוע הראשון האלבום הגיע רק למקום ארבעים ומשהו, ולפי תוצאות אמצע שבוע הוא כבר מקום 100 אחרי 5 שבועות מסכנים!!! בשבוע שעבר הוא היה מקום 78, וזה רק שבוע רביעי. בניגוד לדיסק הרמיקס של ג´ניפר לופז J to the L-O: The remixes , שהגיע למקום ה-1 והיה בעשרת הגדולים יחסית הרבה זמן, דיסק הרמיקס הזה This it the remix לגמרי היה כישלון!!! אני בכלל לא חשבתי שזה יהיה כישלון (לא ששמעתי על זה או משהו), מה נראה לכם?

דסטיניז צ´יילד

הם כישלון אחד גדול
הם לא התפרקו בכלל?

GEL

New member
למה אתם מדברות שטויות

הם אף פעם לא התפרקו אלה הודיעו שכל אחת תעבוד בנפרד מחוץ ללהקה אבל הם ימשיכו בעתיד להקליט ביחד!! ולגבי הדיסק גם אני לא שמעתי אותו אבל ממה שראיתי שיש בו אני יכול להבין למה הוא נכשל!! בחירת שירים (מיקסים )עלובה ביותר ומאכזבת......בכלל דיסקים של רימקסים בדרך כלל לא זוכים להצלחה היסטרית (הדיסק של גנפיר לופז היה לדיסק הרימקסים הראשון בהיסטוריה שהגיע למקום ה-1 באצות הברית )אפילו קילי שהוצאיה עשרות דיסקים של מיקסים לא הצליחה למכור מהם יותר מידי...........ואפרופו דיסקים של מיקסים, שכחתי להזכיר את YOU CAN DANCE של מדונה דיסק מיקסים מצויין משנת 87 (אם אני לא טועה )מ-צו-י-ן כבר אז היא עשתה את מה שכולם עושות-עושים היום (הכונה לבירטני ,קילי ושות )

אני אמרתי שהן התפרקו?

אני אמרתי שהן היו בפסק זמן וכל אחת הלכה להתעסק מעט עם הקריירה האישית שלה. נכשלו הן השלוש וחברו שוב יחד. יש צורך לציין שהמוזיקה שלהן פשוט נוראית?
חולת נפש

idan3k

New member
לא נכשלו...

לקחו חופשץץץ חזרו מהחופש... הם עוד לא עבדו על האלבומים יותר מדי, יאן לאף אחת TRACK גמור ב-100% חוץ מלמישל. הם עוד לא הוציאו אותם אז איך הן יכולות להכשל??? הם יוציאו את האלבומים שלהן ורק אחרי זה יוציאו את האלבום ה-4 של דסטניז צ´יילד לדעתי היחידה שתצליח בקריירת סולו היא ביונסיי

למעלה