כ"כ מרגש

כ"כ מרגש

בוקר טוב&שבת שלום.. רציתי לומר לכן שזה כ"כ מרגש אותי הפורום ומחזיר אותי 13 שנה אחורה. היום אני בת 26 נשואה,ללא ילדים עדיין. והפורום הזה מעלה בי כ"כ הרבה זכרונות טובים,וגעגועים.. אני כ"כ מבואסת שאני לא יהיה בהופעת האיחוד שלהם.. ואולי זה ישמע אדיוטי אני מקנאה בבנות שטסו להופעה.. יש לי אח אם משפחה שגרה באנגליה במנצסטר.. וגיסתי סיפרה לי שחבר שלהם רצה לתת להם כרטיסים חינם להופעה,שהייתה אצלם בעיר והיא לא הלכה כי רובי לא היה.. הרגשתי שאני רוצה לרצוחחח אותה. 1.היא לא מעריצה אותם,היא אפילו לא סובלת אותם 2.היא אוהבת את רובי מאז שהוא נהפך להיות זמר לבד. 3.זה כ"כ יעצבן אותי שהנה לה יש כרטיס חינם והכל ואני שאני מעריצה מושבעת שלהם,אין לי הזדמנות לראות אותם. אני נשארת תקועה בישראל,בבאר שבע במדבר אם הגמלים. אין לכן מושג כמה זמן חלמתי שהם יחזרו,אפילו לסיבוב קצר וזהו,ושיבואו סופסוף לישראל. אני כ"כ מאושרת שהפורום הזה קיים,ושגילתי אותו. זה מחזיר אותי לאחת התקופות הכי יפות והכי מאושרות בחייי

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifחיבוק|

הנוסטלגיה ממש ממכרת ומנחמת... אל דאגה- הם יוצאים גם לסיבוב הופעות באירופה, ונוכל לנסות להביא אותם גם לארץ.. הכל עוד פתוח!

סליחה על השאלה

סליחה על הבורות...אבל איך אפשר לנסות להביא אותם לארץ? אני מוכנה לעשות הכל בשביל שהם יבואו לארץ להופעה,זה החלום הכי גדול שלי... ועוד שאלה?????האם אתן עושות מפגשים של הפורום?? שבת שלום

צריך לפנות לגורמים הנכונים כאן

בארץ והכי חשוב צריך את עזרת כל חברי הפורום, אנחנו ניסינו להביא את מארק לכאן והמון בנות מאוד מקסימות מהפורום עזרו, אנחנו צריכים המון עזרה והמון אנשים כדי שקולנו יישמע ואז יהיה אפשר להתחיל. אנחנו נעזרים לפעמים במנהלת של מארק (שד"א היתה מאוד גאה בנו כי הגיעו אליה דיווחים כשניסינו לעזור למארק לפרסם את האלבום שלו כאן) אז יהיה אפשר לפנות אליה ע"מ שתעזור לנו ואני מקווה שהיא תוביל אותנו לגורמים הנכונים, אבל זה רק אם תיהיה לנו מספיק עזרה מהמון מעריצים.

תסמכי גם על עזרה ממני

בוקר אור&שבוע טוב
אומנם אני חדשה כאן בפורום,אבל אני אשמח לתת את קולי ואת עזרתי בכל מה שדרוש. אתן יכולות לסמוך על תמיכתי..
בברכת בוקר טוב

תודה לכן, וגם אני מקווה שנצליח../images/Emo140.gif

צריך קודם לדעת אם זה באמת נכון שהם מתכוונים לצאת לסיבוב הופעות באירופה, במידה וכן צריך כבר להתחיל לפני שהם יחליטו לאילו ארצות הם מגיעים.

למעלה