כ"כ נמאס לי!

כ"כ נמאס לי!

יש לי חברה, שלפעמים אנחנו קובעות לנסוע ביחד לת"א והיא תמיד קובעת ומתכננת לפני שהיא שואלת את אמא שלה. ואז היא שואלת את אמא של כמה ימים לפני, עד כאן הכל בסדר. אבל לאמא שלה לוקח המון זמן להחליט אם היא מרשה לה או לא. בד"כ היא מודיעה לי יום לפני בסביבות9-10 בערב! זה ממש מוגזם!! כי אני לא יודעת עד אז אם היא תסכים או לא ואני צריכה לתכנן את היום! ואם היא לא מסכימה אולי אני אוכל ללכת עם מישהו אחר. אבל היא מודיעה תמיד בדקה התשעים! והיא סתם לא רוצה שהיא תלך אני יודעת שהיא לא עד כדי כך דואגת לה! אז מה הבעיה שלה לענות לה כמה שעות לפני?? הרי היא יודעת את התשובה בטח כבר כמה ימים כמו שאני מכירה אותה, רוב הזמן היא יודעת מההתחלה שהתשובה היא לא! אז מה אכפת לה להגיד לפני?? לפחות שאני אהיה מוכנה ושאני לא ידפק בגללה! התוכניות שלי צריכות להיות תלויות באמא של חברה שלי?? אוף. הייתי צריכה לפרוק.

cutey baby

New member
תראי

כשאני מבקשת לנסוע לעיר אחרת ההורים שלי אומרים ישר לא אז אני אומרת להם למה ישר להגיד שיחשבו כמה שעות ואומרים לי את התשובה הסופית, אני חושבת שהחלטה כזאת לא צריכה לקחת כמה ימים ובטח ובטח לא כשמדובר במקרה שהיא צריכה להודיע לך. זה באמת לא בסדר מצדה ואולי לאמא שלה יש ספק בכל פעם זה הגיוני אבל מחשבה כזאת יכולה לקחת כמה שעות להתיעץ למשל עם אבא על המצב הבטחוני ואם כדאי ואז ששניהם יחליטו בשביל הבת שלהם, אבל אם זה מה שקורה פשוט אל תזמיני אותה לת"א יותר לפחות לא כל עוד המצב הזה ממשיך,אני לא בטוחה שאני אוכל להגיד לך מה אפשר לעשות כי אולי זה לא יהיה נכון אבל מה שאני יודעת זה שאמא לא צריכה לחשוב כל כך הרבה לגבי דבר שכזה. בטח שלא כאשר המקרה הזה חוזר על עצמו מספר פעמים והיא כבר יודעת מה היא תחליט. ואם כבר מדברים על ידע מראש,למה הילדה שואלת את אמא שלה בכל פעם? אחרי 3 פעמים היא כבר הייתה צריכה לדעת מה תהיה התשובה בפעם הרביעית החמישית וככה הלאה,את לא חושבת? תגידי לה את זה.

למעלה