כ"כ עצוב להיות לבד

avital24

New member
כ"כ עצוב להיות לבד../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif../images/Emo56.gif../images/Emo20.gif

חזרתי מהעבודה , התחלתי למלצר (אעפ"י שאני עדיין בהתלמדות) וידיד שלי לא רצה להיפגש היום קצת כעסתי כי לי זה חשוב להיפגש איתו כל יום אבל כנראה שהוא באמת לא יכל אעפ"י שרציתי שהוא יעשה מאמץ , בכל מקרה שמתי לב גם שכל האנשים הבודדים איכשהו נמשכים אליי , פגשתי היום מישהו באוטובוס שאמר לי שהוא נדלק עליי (והוא אדם די בודד) ודיברנו היום בערב אני מרגישה כמו שמרטפית אבל זה לא יפה להגיד את זה כאילו אני ממלאת את הזמן של האנשים הבודדים בעולם מצד שני לא משאירים אנשים לבד... שמתי לב גם שאני די חשדנית ואני לא כ"כ אוהבת את זה וזה כאילו דבוק לי במוח כמו ראדר לבדוק היטב את האדם שאני מדברת איתו אני לא פתוחה , לא פתוחה לאהבה מצד שני יכול להיות שבבן אדם הספציפי הזה אני מעדיפה לא להתאהב מתחשק לי לשמוע מילה טובה חיוך , שמישהו יגיד לי בוקר טוב שמח לראות אותך ... לפני כמה זמן "כשהייתי בטיפול" הרופאה שלי אמרה לי שמי שמטיל אשמה ובוחר להיות קורבן - סופו להיות בודד... וזה נשמע לא יפה (אולי אמיתי) אבל לא יפה למה צריך להיות שיפוט כזה וביקורתיות למה אנשים לא יכולים לקבל גם אדם מאשים כלומר זה לא קל אבל לדעתי אנחנו אמורים לאהוב אדם בכל אשר הוא בלי לשפוט חלקים ולהוציא מה שלא נראה או מה שלא מוצא חן או מה שלא מקובל , חשבתי לעצמי למה היא אמרה את זה ואם היא רצתה לפגוע בי.... החיים לבד - נושא לא פשוט.

למה צריך להיות לבד?

לדעתי האישית אנחנו בוחרים כיצד להרגיש,אם בחרנו בתפקיד הקורבן אנחנו נהיה קורבן...זה לא אומר שהקורבן יהיה בודד, זה אומר שהקורבן יסחוב את כל העולם על גבו יתלונן, יקטר אבל טוב לו בתפקיד הזה. לא ממש הבנתי מה את מחפשת? אהבה? קשר? שימלא לך את הבדידות שלך ? אנחנו לא צריכים לסמוך על מישהו ש"ימלא" לנו את הבדידות ! אנחנו עולם מלא וצריכים לאהוב את עצמנו ואז לא זקוקים למישהו אחר... נכון שאהבה וזוגיות זה נחמד, אבל שלב ראשון לאהב את עצמך לפרגן לעצמך לא לכעוס על עצמך, למצא עיסוקים נחמדים, ואז גישתך תשתנה, לחיים בכלל. יש לבד...ויש בדידות....אלה שני דברים נפרדים... אני אישית מאד אוהבת להיות לבד,

avital24

New member
אני לא מצליחה להיות לבד

יש לי טראומה מזה תאמת פעם לא היתה לי בעיה להיות לבד הייתי לבד אבל הייתי מלאה מבפנים אז לא הרגשתי לבד היום אני מרגישה בודדה ולבד מבפנים אז יותר קשה לי להיות לבד.

גריני

New member
לאהוב כל אדם - אולי זה בלתי אפשרי?

כן גם אני קוראת ש"צריך" לאהוב... וברגע שמחברים לי בין המילה אהבה למילה צריך... משהו לא נדבק שם אולי השאיפה של חיים בדרך רוחנית היא לקבל יותר, להיות סובלנים לאחרים, לגישות שונות משלי, להתנהגויות אחרות להגיד שזה אפשרי? אהמממ.... כשאני עומדת בתור בבנק או בקופ"ח ומגיע מישהו שהזמן שלו חשוב יותר מהזמן של כל האחרים
, והוא/היא כמובן צריכים "רק לשאול"... או שאני נתקלת בהתנהגות אחרת שהיא בעיני "לא תרבותית" - קשה לי לאהוב... קשה לי גם לקבל!

avital24

New member
היי ../images/Emo13.gif

נראה לי שאולי זה לא יהיה טוב להיות בקשר אם אותו בן אדם , היו לי גם חלומות מאוד מוזרים אתמול (אני בטוחה שזה השפיע עליי...)... גם זה קשה להיות בודד ולהתחבר עם עוד מישהו בודד.

אני חי את מה שאמרת אבל...

לדעתי כאבך נובע מכמה סיבות,וזאת רק מניסיוני ,הכאב הגדול והאי שקט נובע לאחר פרידה מאדם אהוב,שכן ללב יש שילטון עצמי משלו. רוב האנשים הם בודדים מתוך תוכם,ולכן הם בריצות אין סופיות בין חברים ומשפחה. הפיתרונות האידיאלים ,שאנשים מצאו להפיג את הבדידות,הם להיתחתן ,ולהביא ילדים לעולם. לגבי חוסר הפתיחות שלך ,גם אני כזה,ולדעתי התכונה הינה גנטיקה,ושיעמום מהרוטינה. הכאב שלך נובע מהכמיהה שלך לקשר,וזו דעתי , אני מכיר וחי את חייך[טוב בערך כל אחד והצרות שלו] ביי

למעלה