כ"כ עצוב לי שהייתי מנותקת מכם כ"כ

שיריתה13

New member
כ"כ עצוב לי שהייתי מנותקת מכם כ"כ

הרבה זמן, ועכשיו אני לא מרגישה שייכת יותר. היה לי כ"כ טוב וחם להיות שייכת ועכשיו קר לי וזר לי. להתראות שיריתה

shellyxx

New member
ביום חם פצצות זה....../images/Emo42.gif

רציתי להגיד לך תודה כי אחרי שקראתי את "המכתב לאוכל" המדהים (שאני כמעט בטוחה שאת כתבת כי אחר כך לא מצאתי אותו שוב) פשוט הבנתי כמה המצב הזה של עודף משקל לא מתאים לי ,ושיש מה לעשות חוץ מלהתאבל על גופי החטוב שאבד לעולמים. את ההמשך את יכולה למצוא בדף האחרון של וואלה...

שיריתה נשמה../images/Emo14.gif

אחרי שככה התחברת אליי ואלינו ללב. גם על ארבע לא ניתן לך ללכת מפה נשמה יקרה!!!! גם אם תרצי - לא תוכלי. גם אם תתחנני ולא יודעת מה. זאת חתונה קתולית גברת
נו, אז התנתקת. אז מה? תתחברי שוב מחדש, יש חבר´ה חדשים על הכיפאק אולי שאינך מכירה ולאט לאט תכירי אותם והם אותך, וגם כללל החברים הותיקים שאנחנו יחד הולכים מזה זמן לב ללב כולם כאן. שיריתה תשמעי ילדה, האם נראה לך שכל המילים ששלחנו אלייך שביטאו כאלה רגשות עמוקים ואיכפתיות אדירה כלפייך יכולים להיכתב כשהם רק מהפה החוצה?? האם את יכולה להאמין שדבר כזה אפשרי?? כל אותם הרגעים הקשים שהיינו מחוברים איתך כל כך חזק ולא הרפינו ממך עד שהרגשת הקלה?? האם אלה הולכים ברגל?? יכולים כך להיעלם בהנפה של אצבע?? שתי מילים שיריתה: בחיים - לא!!! צריך להיות בשיא הנשמה והרגש כדי לכתוב אלייך כמו שכתבנו לך עד היום. אז בבקשה, תשכחי את כל המחשבות שצצו ועלו בך פתאום. ממש לא במקום. תתחברי מחדש. תמיד יש ויהיה לנו עוד המון מה לדבר איתך. זאת ידידות אמיתית מהלב ולא משהו שהוא כלפי חוץ או איזה שהוא משחק. האם את איתי???? ואני מקווה שבהודעה הבאה אראה אותך מחייכת או שופכת עוד משהו ששוכב לו אי שם בלב ושמחכה לחבר עם לב טוב שיקשיב ויבין. או-קי? והאם יש הבנה ממש בינינו?? אוהבת תמיד אותך, נ.ב. ואם היית מגיעה למפגש זה היה עוד מהדק ומוסיף על הקשר שלך איתנו. משלים את החלק החסר מעבר לשיחות דרך המסך. ואז לא היית אומרת את המילים שכתבת זה עתה לו היית שם אמש. תבואי למפגשים שיריתה, תראי ותביני בכמה אנרגיה והרגשה טובה תתמלאי. לא תדעי עד שלא תהיי "שם".

shirita

New member
תודה לכם,

אני מקוה לחזור לעצמי כמה שיותר מהר. לחזור לאיך שהייתי לאחרונה.... זה מענין, כי אני מרגישה שאפסו לי הכוחות ובקושי אני אפילו מצליחה להתנסח בבהירות... אני זקוקה באמת לכמה זמן להשקיע רק בעצמי ולא לחשוב על הסובבים אותי. אתם יודעים שאני מסוממת עכשיו? מאוכל כמובן וכנראה בגלל זה אני לא מצליחה לחשוב בבהירות

אביטל +

New member
כל כך מוכר לי ../images/Emo10.gif

כשאנחנו משתמשים באוכל כסם ולא כמזון הוא גם מתפקד כסם, מערפל את החושים, משנה את התפיסה שלנו. מרפא ומקל על הסימפטומים שכואבים לנו באותו רגע. אבל כמו כל סם אחר השפעתו היא גם ארוכת טווח ולא לטובה. באמת שמתי לב שאת מתנסחת שונה. אני מקווה שתצליחי לחזור לעצמך (שיריתה הנקייה מסמים) וגם אלינו. קבלי חיבוק.

שיריתה יקרה../images/Emo23.gif

באמת חבל שהתנתקת מאיתנו לכ"כ הרבה זמן...
כשלא שמענו ממך חשבתי שעלית על דרך המלך, כי כך זה הצטייר בהתכתבויות האחרונות. חשבתי שמצאת אפיק לתת לעצמך ושסוף סוף לקחת מה "שמגיע" לך. משהו לפחות. אז תשמרי על קשר, אולי הכתיבה תחזק אצלך יותר את ההבנה לצורך שלך להפסיק לבטל את עצמך. ותעזור לך לקחת מחויבות להחלטות שלך... איך שתרגישי שיריתה. אבל את יודעת שזה הבית שלך = המבצר שממנו את שואבת כוחות נכון? ותמיד יש לך חלק בלבנו. איש לא יכול לקחת את מקומך המיוחד אצלנו. אוהבת, דליה.

אביטל +

New member
לא... ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

שיריתה, אנחנו אותם אנשים רק בממשק שונה, זה הכל תראי איך תוך כמה הודעות את מתחברת שוב. ובאמת נראה לך חכם להסתבך עם דליה ?

למעלה