כ
עליך... (לכבוד שבת)

כ../images/Emo80.gif עליך... (לכבוד שבת)

וווייייייהיייי!!! גמרתי תיכון!!! (תיכון? מה זה? P-:) אחחחחח... החיים הטובים... השבוע היה די הרבה כיף - שירשורי היכרות, שירשורי משחקים, והרבה צחוקים ושטויות... נוסף על הכל - גילינו פה כשרונות נפלאים בציור בעפרונות ומכחולים וירטואלים! חבר'ה, המשיכו כך, אתם בדרך לגדולות!!! אז מה היה לנו השבוע
בני עקיבא
:
עזרי - בואו לשל"פ!
אהממ!! פתחתי דיון על לוחות הברית והסמל ועוד לא עניתם
lb155 - אני חילוני ורוצה להצטרף לתנועה, מה לעשות?
אקטואליה
:
ניסיתי לפתוח שירשור על פלורליזם מול אחדות, אבל רק ניר הגיב לי )-;
אריאל - בואו נהרוס את מחאת הכחולבן!
מה דעתכם על היוזמה החדשה לכתוב על שטרות כסף?
יהדות וערכים
:
ובכלליות...
אלכס - איך חוגגים יום נישואים להורים?
שחף - שירשור אייסיקיו ומסנג'ר
הדס אשר פתחה שירשור היכרות
נוית - משחק היכרות
מולי - משחק אקרוסטיכון של בני עקיבא!
נוי - משחק א"ב של בני עקיבא!
ציורים וירטואלים...
יונת פותחת תחרות ציורים וירטואלים!
תזכורות, מודעות, מודעות ואירועים:
דרושה קומונרית סניף באר יעקב. לפרטים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=403&msgid=51772508
דרושה קומונרית למושב תקומה לשנה הבאה. לפרטים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=403&msgid=52264390
דרושה מדריכה באולפנית מקסימה לשנה הבאה. לפרטים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=403&msgid=53568200
צדקה תציל ממוות - לא לשכוח להקליק על הבאנר. לנוחיותכם, הקישור נמצא בטאגליינס.
לא לשכוח להכנס לצ'אט מדי פעם...
אם יש פה דברים שצריכים עדכון, כמו לגבי קומונריות וכו', אנא עדכנו אותי. המפגש לאחרונה קיבלנו מספר פניות בנוגע למפגש. השנה החלטנו, ליאור ואני, ממספר סיבות, שנקיים רק מפגש אחד - בין התאריכים י' - כ"א אב. פרטים אי"ה יגיעו קרוב יותר לתאריכים הנ"ל.
המוסד - המשחק לסוכנים שבינינו
השבוע עשינו פסק זמן קטן להודיע כמה הודעות לגבי המוסד. בשבוע הקרוב אנא שלחו לי מסרים - את מי הכי הייתם רוצים לחקור במוסד? (כולל אלו שכבר היו) אלו שיקבלו הכי הרבה קולות יזכו להיחקר שוב
מי שמעוניין להיחקר במוסד מוזמן לפנות אל תמר במסר אישי ע"מ להירשם. לרפואת...
נטלי בת ענת (שנפגעה בתאונת דרכים)
יקירה בת צפורה (שנפגעה בתאונת דרכים)
אליעזר בן בלה (סבא של שירה שלנו
)
דוד שמחה בן צילה (סבא של יונת)
מירי אהבה בת חיה רבקה (שעברה ניתוח בכבד)
שירה בת איריס סיגל סופר
עדי אביגיל בת אביבה
אליסף בן ענבל בלהה
אלקנה זאב בן מיכל
תחיה אמונה בת אורית אלישבע
עדי חיה בת דפנה
נגה בת סמדר שמות חדשים אנא לשלוח אלי. שמות שיש להסיר מהרשימה - נא לעדכן אותי! מזל טוב ל...
לכל מי שסיים כיתה/תיכון/שיעור ועולה שלב :) ברוכים הבאים ל...
olsen cool (התלבטתי אם לשים אותך פה או בברוכים השווים..)
נוי (RICEMEN NOI )
lb155 ברוכים השווים ל...
מולי - לאחר היעדרות של שבוע מהפורום
אביעד (המאפיה האילתית שולטת)
נעמה (אילת בנשמה) שחזרה אחרי תקלה במחשב שהיא סידרה בעצמה!
עמיצורית
שתהיה לכולנו שבת מקסימה
אוהבים אתכם מאד, ליאור & תמר. סליחה אם שכחתי משהו או מישהו... אתם מוזמנים לשרשר לכאן דברי תורה לפרשת השבוע :)

וואי...

איך אני מתה על הסיכום הזה... אהה- כן..שבת שלום! יכול להיות שאני הראשונה בשירשור?

אנשונושיםםםם

תהיו בתחרות הציורים.זה יהיה כזה מגניב..... אולי נעשה את זה עם נושא? או כיד הדימיון?

שבת שלום ו.....

בס"ד המפגש יוצא על המחנה של קו לחיים!!! מה זה?!?
ומישהוא מוכן להסביר לי מה זאת התחרות ציורים??? =\

eibp1

New member
ma hmatzav?

Tamar col yom sishi ani roeh et col ma sheat cotevet et col ze aih yesh lach cohah mitzaer al hctave yesh li beaia bamahsev

המתוח

New member
הם עשו את התוכנה שאפשר לצייר

ועשו ממנה מין הסתם תחרות.. ואני מצטרף אליך! אני ג"כ בקו לחיים וזה לא הוגן שזה מה שיעשו לנו! מה גם שיש את גוש קטיף ברקע.

../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif

שבת שלום שתהיה לכולם אבל- אני לא מאמינה שבאמת החלטתם בסוף על מפגש אחד!!
אתם לא יודעים כמה חיכתי לתחילת החופש בידיעה שיש מפגש פורום. לא הייתי במפגש הקודם ויש כאן אנשים שאני ממש רוצה לראות [ואני יודעת שאני אראה אותם רק במפגש
] ויש מלא חדשים שממש מענין לדעת מי מסתתר מאחורי הניק ומאחורי ההתכתבות באייסיקיו ושות'.
גם התאריכים שקבעתם לא ממש נוחים- בי"א אב, ה-16 באוגוסט, יש את ההתנתקות כמדומני, לא?
אני לא יודעת מהן הסיבות אבל אם הסיבה היא שעיפתם ממפגשים- תדעו שאני הייתי רק בשלוש ולדעתי שלוש חודשים הם די והותר מרוח (בין המפגש בפסח למפגש שאולי היה אמור להיות). אם אין לכם זמן לארגן- אני לא אתנגד לארגן (אפילו בשמחה, ואני בטוחה שאני לא היחידה שתסכים להתנדב). אם סתם לא בא לכם מפגש- לפחות תגידו למה, ואם אתם לא אומרים אני מקווה שהסיבות מספיק מוצדקות.
ואני חושבת שאני לא היחידה שמבואסת, נכון?

הדס אשר

New member
אני עם הדס!!!

אני רוצה שתיהיה מפגש פורום.. אבל אני לא מבינה מזה התאריכים המאוחרים האלה.. אין תאירכים יותר מוקדמים???? ופליייז שהפגישה תיהיה במרכז!!!! מקווה שבאמת אני אוכל לבוא.. עם אלכס תבוא איתי אני בטוח יגיע :) אז בואו ניפגש!!

tamarhp

New member
בעניין התאריך -

יש 3 סיבות: א. בחודש תמוז אני לא אוכל לארגן מפגש כי אני אהיה בסמינריונים. ב. אח"כ יש 9 הימים שלא מתאים לעשות מפגש. ג. אחרי ט' באב זה "בין הזמנים" - החופשה של הביינישים...

למעלה