לִקוי לַקוי!

לִקוי לַקוי!

אז הוא לא היה אדֹם, הוא אחר בחצי שעה, ונגדע באבו ע"י ענן. אבל היה *כל-כך* יפה! בדיוק כשסימתי לשאת תפילת שחרית לכוון דרום, (שהחלק האמצעי שלה מדבר על שקיעתו הכתֻמה של הירח המלא) הבחנתי שהירח מתחיל להתצהב ולהתכתם, ו(זה יהיה מגחך לומר פינה) קצהו השמאלי מתחיל להטשטש ולהעלם. בשליש הלקוי, עת ישבנו אני ואמי בחצר המתבהרת עם שני ספלי לואיזה ושכנתנו ובתה התינוקת, ענן משֻנן בדיוק בגון השמים החל לכרסם את הלבנה הצהֻבה, ועד מהרה כִּלה את הלקוי. אח"כ חזרתי לישֹן וחלמתי דברים מֻזרים מאד. אה, והיתה לי מתכונת מצלחת
(מקוה שגם לרובין.) אוהבת המון (דברים), עינת אפרסקי השמים.

אוף! פורטונה מנתכלת לי!

גם אני בניתי על לראות את הליקוי. חזרתי מהעבודה בעשר, התקלחתי, אכלתי ניסיתי להסתכל על החומר במתמטיקה. אח"כ בניסיון משותף שלי ושל רום להשאר ערים כדי לראות את הליקוי דיברתי איתו באיציק שעות ארוכות. או אז, ברבע לשלוש בערך, האיציק החל לעשות צורעס ולא הצלחתי להחזיר אותולמצב אופרטיבי (מצטער רום). אז נטשתי את המחשב, לטובת עוד קצת מתמטיקה (בכל זאת, מתכונת). תוך לא יותר מרבע שעה כבר ישנתי כמו בול עץ. וכל כך רציתי לראות את הליקוי! אח"כ קמתי בבוקר, עייף ביותר מהשינה המועטה. המתכונת לא הייתה משהו (אבל תודה ששאלת). כפי שאמרתי, פורטונה מתנכלת לי...

romharel

New member
אני גיליתי

בערך ב3 שהירח הולך להבריז לי מאחורי הכרמל ורובין נעלם לי גם.... אז לקחתי את כלבתי הנאמנה הרגילה למסעות המוזרים שלי ועליתי איתה את הכרמל . שם גיליתיגן ציבורי קטן עם מראה ירח מדהים. והירח נחלש ונחלש [נאבקתי קצת בעננים אך ללא הואיל ופתאום היה "כתם צל במרכז הירח והירח הבהיק בקצותיו [זה לא היה ענן]ואז החושך בא משמאל ולאט לאט כילה את הירח ופתאום זה נהיה בקצב מהיר ועד שנשאר זנב ירח מלמטה [זורח בחוזקה וללא הודעה מוקדמת נעלם לו הירח בשמיים שנהיו עתה בוקר [0504], הלכתי עייף ומרוצה הביתה ונשכבתי לישון ועכשיו קמתי ...... ניצחון הרצון על ירח מבריזן ועננים שחמדו לצון ללגלג על "פאר הבריאה האנושי"

גם אני נשאתי תפלה

אך לי היא לא הועילה.. כי הכרמל הסתיר לי את הלקוי! במקום לראות את הירח מֻסתר על ידי צל כדורנו האהוב, ראיתיהו מסתתר באפן מרהיב אחרי... מלון דן כרמל!! הה, אין אלהים. יונת העקבות

Justin Angel

New member
למעשה יש די הרבה...

אתה לא רוצה שאני אתחיל למנות את כולם? :) ליקוי חביב מאוד.

סתם למנות אולי לא

אבל אם תמין אותם על פי זִקות ומקומות, ותחבר כמה מלים על כל אחד, דוקא אשמח מאד.

לא ראיתי את הליקוי

חזרתי הבייתה טיפה עצובה, כי לא קיבלו אותי לגדנ"ע חובלים... שהגעתי בכיתי טיפה, נרדמתי בגלל זה ולא ראיתי את הליקוי

nazgulheir

New member
עננים ארורים

בדקות הראשונות היה בסדר ופתאום הגיעו עננים והתחרבן לי כל הליקוי. זה מה שקורה כשנשארים מונותאיסטים!

kat re

New member
אוף עם הליקוי הזה

אני הייתי בים כל הערב אין ענן בשמיים והירח נראה מכל מקום שרק תרצו ואז בארבע וחצי פתאום כל השמיים עננים כאילו במכוון. ניסית להישאר בים לראות אותו ניסיתי לנסוע לכיוון הבית אולי משם אני אראה יותר טוב ואז כבר הייתה זריחה. טוב נו אולי לפחות נראה אותו בטמבליזיה (טלוויזיה) יום קסום לכלום

עננים

אני לא יודע מה אתכם, אבל העננים שהסתירו לי את הלקוי דוקא היו מהממים ביָפְיָם, ישבתי מארבע ועד שקיעת הירח מאחרי מלון דן (בחמש), ובהיתי בעננים הנהדרים שנגהו ברֹך, ונעו באטיות משגעת

romharel

New member
העננים היו נפלאים

בתור עננים ובתור מורים למודעות, באת ראית יופי יש לך טענות [שאלו אותי העננים] אני חייכתי בהכרת תודה וגם הירח טרח להעלם מאחורי העננים קצת אבל לא רק... ככה זה הבלאגאן הקוסמי יפיפה ומבולגן לתודעה האנושית

Weirdi

New member
העננים היו מפחידים...

אני וכמה חברים ישבנו בפארק העירוני, היה חושך מוחלט חוץ מאור הירח והיה מפחיד רצח (ואכן.. לצערי הרב היו כמה רציחות בפארק הזה...) אני וחברה שלי ישבנו וחיפשנו צורות בעננים (בזמן שהבנים ישבו ושתו בירה:)ומשום מה לכל מה שראיתי היה חיוך זדוני כזה.. כולם היו רעים כאלו. ופתאום אני קולטת ענן ענק שעשה צורה כזאת של מכשפה מהסרטים המצויירים- אף ארוך סנטר מחודד וחיוך ממש זדוני וכובע כזה. זה היה ממש בולט וממש ממש מפחיד. ברגע שראיתי אותה/את זה הייתה לי בחילה עצבנית והתחלתי לבכות (לא 'וואה וואה' פשוט היו לי דמעות בעיניים) אין לי מושג למה... בחמש פרשנו והתחלנו לחזור הבייתה (חשבנו שפיספשנו את הליקוי בגלל ענן שעבר את הירח בידיוק בין 4:40 ל-4:45:) ופתאום אני קולטת שהצד השמאלי של הירח נעלם עצרנו והסתכלנו על הירח עד שהוא שקע מאחורי הבלוקים...

hadaraviram

New member
לי היו חיים קלים!

בצד הזה של כדור הארץ, הליקוי אירע בשעות הערב. יצאתי לי לפגוש חברים וללגום משהו בפאב השכונתי (דווקא לא לכבוד הירח), ובדרכי לתחנת האוטובוס (אני גרה ביער, על ראש גבעה, ויש הרבה ללכת עד האוטובוס), בהיתי בשמיים ושרתי לי שירים. בדרך פגשתי עוד המון אנשים והצבעתי על השמיים, וכך רחוב שלם של שכנים עמד לו בחצרות והסתכל על הירח המסתתר... השמים היו צלולים ויפים. היה מופלא. היום, לעומת זאת, נערך טקס ירח מלא בחנות הספרים הפמיניסטית שבבעלות חברה טובה, ונתבקשתי לנגן. יהיה כיף!

למעלה