לאאאאאאאאאא, חדשות רעות לגבי עונה 4

Eskorbuto

New member
לאאאאאאאאאא, חדשות רעות לגבי עונה 4

זה הכל בגדר שמועות כנראה, אני לא יודעת אם זה באמת נכון..זה רק מה ששמעתי..אבל השמועות הן שאליאס תחזור לשידורים של ABC רק באמצע עונת הסתיו!! ולא בהתחלה שנהוג לעשות.. כנראה לא יהיה א ההפסקות בין הפרקים שהיה העונה אבל עדיין..נצטרך לחכות מלא מלא זמן :(

inbal145

New member
ארררר../images/Emo4.gif

יייאאאייי ^___^ אייקונים לשבועות
|גבינה||חלב||טנא||זר|

קרלוצה

New member
עד עכשיו כל העונות התחילו בסוף

ספטמבר.....ככה זה
הפחדת אותי כבר חשבתי שהעונה בסימן שאלה....

אם זה נכון... לפחות נראה את הכל...

רצוף ולא עם מלא הפסקות... נוכל להעריך העונה עד כמה היא באמת טובה... *מיכל מנסה להסתכל על הצד החיובי*

rifkin1

New member
אליאס כנראה תחזור רק בינואר 2005

זה אומר שנצטרך לחכות 8 חדשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש האומרים, הכל כמובן בגדר שמועה, שג'ניפר ביקשה את הפסקה בגלל שהיא מותשת...

Eskorbuto

New member
זה רשמי!!

העונה הרביעית של אליאס תתחיל רק בינואר 2005!! :(( איי בי סי משוגעים יוצאים עם מלא סדרות חדשות (הלוואי ויתבטלו אחרי 2 פרקים ואז ישדרו את אליאס מוקדם) הנה הכתבה המצורפת.. http://tv.zap2it.com/tveditorial/tve_main/1,1002,271|88250|1|,00.html

rifkin1

New member
זה לא כל כך נורא!

אישית זה לא מפריע לי. יכול להיות שהשמועה שג'ניפר רוצה הפסקה בין הועונות היא נכונה ואם זה כך אני לגמרי מבינה אותה.

קרלוצה

New member
בדיוק מה שבאתי להגיד....

גם אני מבינה אם זה בגלל שג'ניפר רוצה הפסקה, היא עובדת מסביב לשעון כבר המון זמן אם זה אליאס, 30 שוב פעם אליאס ומיד אח"כ אלקטרה, לא רק שזה משחק זאת גם עבודה פיזית מאוד קשה....

גם יצא לי לדבר עם חברה שלי היום.

היא סיפרה לי שככה גם מריצים את הפרקליטים (בחצי עונה..) וזה יוצא להם טוב.. היא גם סיפרה לי שהתוכנית שתהיה קודם זה משהו על חבורת גברים שנתקעים באי בודד.. בלי הרבה בגדים (זה מה שאני אמרה.. נקווה שהיא צודקת..) וישחקו שם מרי משר הטבעות , צ'ארלי משולחן לחמישה והיא אמרה לי עוד כמה אבל אני לא זוכרת מי...

Wiccan Scorned

New member
לדעתי, עדיף!!!

א. גם הפער בין הארץ לארה"ב יצתמצם (אם טלעד לא יעלו ת'סעיף וידחו ת'שידור) ב. לא יהיו ת'פגרות וכל זה!! זה הכי כיף!!! נכון, נצטרך לחכות פול זמן, אבל זה יהיה ברצף!!!! אני אישית בעד

קרלוצה

New member
מסכימה לגבי ב'...

אבל אני לא בטוחה שפערים בין טלעד לארה"ב יצתמצמו עדיין לא התחילו לשדר את העונה השנייה כך שלך תדע מתי יתחילו לשדר את העונה השלישית....בטח שוב פעם תהיה הפסקה ענקית בין העונה השנייה לשלישית......

rifkin1

New member
התוצאות הסופיות!

מה לא היה? אליאס אולי לא תחזור לעונה הרביעית... אליאס כנראה תשודר ביום רביעי במקום ביום ראשון... מפצלים את העונה הרביעית לשני חלקים... בעונה הרביעית הולכם להיות רק 20 פרקים... ובלה ובלה ובלה... בקיצור התוצאות הסופיות הן: -אליאס חוזרת לעונה הרביעית. -היא תעלה לשידור רק בינואר 2005. -העונה עדיין תשודר ביום ראשון ולא ביום רביעי כמו שנאמר. -בעונה יהיו רק 20 פרקים במקום 22. קראתי בפורום אחר שג'יי ג'יי ראה את 13-30 והבחין בכל שמחת החיים שהיתה לדמות של ג'ניפר מה שלא היה בדמות של סידני בעונה ה - 3 והחליט להחזיר כמה סטנדרטים ישנים... נקווה שזה נכון. האמת היא שחשבתי על זה והגעתי למסקנה שאחת הסיבות שהעונה השלישית לא כל כך הצליחה כמו קודמותיה היא חוסר שמחת החיים בדמות של סידני ולא רק בגלל הפער בין פרק לפרק. זו היתה דמות מאוד קודרת, עצובה, ובודדה בעונה הזו. תוסיפו לזה את העובדה שלא היו כמעט סצינות שלא קשורות ל - CIA וכל הסצינות הדרמטיות היו עצובות. לא היו רגעי סידני ווהן, לא היו חברים כמו וויל ופרנסי וכל זה השפיע. שוב מאוד נהנתי מהעונה השלישית אבל היא היתה מאוד קודרת והמון נושאים היו חסרים. נקווה ש JJ והכותבים יבינו זאת.

מווותק

New member
אני דווקא בעד ../images/Emo45.gif

אם גארנר מותשת ואם אבדה לה שמחת החיים (ובהלט ראינו את זה בעונה הנוכחית), אז לכו על זה, ואם זה אומר שלא יהיו הפסקות בין פרק לפרק - אז זה עוד יותר טוב. כמובן שזה יהיה נורא קשה להמתין כמעט שנה עד לשידור העונה הבאה, אבל אני בטוחה שאנחנו נסתדר...
אגב - כנראה שבכורת "פתאום 30" תדחה מעט ולא תוקרן כמתוכנן ב - 17.6 בישראל (הם שוקלים למקם את זה בחופש הגדול).

rifkin1

New member
היי מווותק

לא נראה לי ששמחת החיים של ג'ניפר אבדה לה, אלא שמחת החיים של הדמות שלה.

למעלה