לאאאאאאאאא

Eilleen

New member
לאאאאאאאאא

דניאל טס לצרפת הוים ב 4AM עכשיו אני חודש שלם לא אראה את אחד החברים הכי טובים שלי בגלל שהוא טס לחתונה של אמא שלו בצרפת ואחרי זה הוא טס למשהו כמו שבוע לארצות הברית ואחרי זה שוב לכמה ימים לצרפת להיות אצל סבא וסבתא שלו בבית ורק עוד חודש אני אראה אותו ולמה זה מעניין אתכם? קודם כל זה לא ואחרי זה איפשהו יכול להיות שיעניין אתכם שהוא קונה לי בארצות הברית את הדיסק הירוווווקקקקקקקקקקקקק Go GAL!!!!! כאילו לא מספיק שהכרחתי את הבן של המאהבת של סבא שלי לקנות לי בגרמניה (שם הוא חי....) את The woman in me כי לא התחשק לי לנסוע לתל אביב ולחפש את זה אז החלטתי ש- יותר פשוט לחכות שישלחו לי את זה מגרמניה (אלוהים יודע איך הגעתי למסקנה הזאת----->ומאחר שהוא לא קיים אז אנחנו בבעיה...
) חחח טוף יותר מדי שטויות ליום אחד... עכשיו נותר רק לספור את הימים את שדניאלוש יחזזזזזזזזזור Viva la צרפת?

BillyElliot

New member
גם אני מצטרף להודעת האבל!!

אני מקווה שיחזור מהר שלא יקרה לא כלום!! ואני בטוח שגם הוא יתקשר כל יום!! אז כך לא תרגישי שהוא הלך (רק חבל שהוא נסע לצרפת(שונא צרפתים ובלגים ובריטים ונורווגים (הם חושבים את עצמם יותר מידי))) באהבה מיגל גל אני **** אותך!!

tkhri

New member
אוף אין לי כותרת.......

גל אני בטוח שתוכלי לחיות עם זה שהוא לא יהיה פה חודש.....הרי אני ישגע אותך מספיק......וגם יש לי את קיפי(מה זה לא מספיק?). ומי אמר שאין אלוהים?!!!!!!! לא להיות חוצפנים בבקשה!!!! וללבקוביץ' תזהז עם המילים המוסתרות והלא מסתרות שלך!! o.k I love u bye bye

BillyElliot

New member
טוב כמה דברים:

בטעות רשמתי ''לא''אז אני משנה את זה ל'לו' ודבר שני אלירן כל אחד והדעות שלו אם היא חושבת שאין זה לא אומר שהיא חוצפנית אני גם חושב שאין אז אני חוצפן!!!!

Eilleen

New member
חח אלירן וגל תשמרו את הוויכוחים

שלכם לשיחות פרטיות ואל תנהלו בבקשה צ'ט על הודעות שלי בפורום

BillyElliot

New member
את צודקת!!

אני מצטער בשם כל חברי הפורום ומבקש סליחה במיוחד מיגל? אני מקווה שתסלחו לי כי לא שמתי לב למה אני רושם ואני מאוד מאוד מאוד מצטער!!!

למעלה