לאאאאא!!! לא שובבבבבבבבבב!!! היום התחיל המירוץ ל"כוכב נולד 3" |מוות||ורידים חתוכים|
ח חןשסק New member 16/12/04 #1 לאאאאא!!! לא שובבבבבבבבבב!!!../images/Emo7.gif היום התחיל המירוץ ל"כוכב נולד 3" |מוות||ורידים חתוכים|
לאאאאא!!! לא שובבבבבבבבבב!!!../images/Emo7.gif היום התחיל המירוץ ל"כוכב נולד 3" |מוות||ורידים חתוכים|
N NoWords New member 16/12/04 #2 You MUST be kidding../images/Emo2.gif../images/Emo182.gif שובבבבבב? למה לעזאזל
ח חןשסק New member 16/12/04 #4 באמת שאני לא יודעת ../images/Emo10.gif זה נורא. * מדמיינת עוד שנתיים את כוכב נולד 15 *
C cobainos New member 19/12/04 #9 התכוונתי למיקי-מאוס!! ולאן באמת נעלם מיקי?אתם חושבים שהוא שינה כינוי ל"יותם ודינה"?יש להם הומור די דומה משום מה...
התכוונתי למיקי-מאוס!! ולאן באמת נעלם מיקי?אתם חושבים שהוא שינה כינוי ל"יותם ודינה"?יש להם הומור די דומה משום מה...
ק קיר קמט New member 16/12/04 #5 זה בסדר אני בעד שיהיה כ"נ עד שידידה שלי תגיע לשם סופסוף. שרק תגיע, אני כבר אדאג שהיא תזכה.
C cobainos New member 18/12/04 #6 מה אתה משחק אותה "ידידה שלי" אין לך ידידות אתה... סתם גילעד,למה שלא אתה תלך לשם?