לאבא שלי יש כי גדול .....

Master Stav

New member
לאבא שלי יש כי גדול .....

כן כן זה מה שהוא אומר לחברים שלו והוא איתי במקלחת ..... >שבוע אחורה< סער מדבר עם חבר בגינה ואני בדיוק יוצא החוצה .... לאבא שלי יש הכי גדול ראיתי במקלחת ..... אני נמלט לתוך הבית ....אלוהים אדירים הוא בן 5 מה קורה פה ... שואל את זוגתי ...היא אומרת ...אשאל אותו >שבוע אחר כך < הטלפון מצלצל ..... סתיו .... כן... מדברת זהבה ... ( הגננת) סער בסדר ? !!!!! ???!!!!! ???? כן כן .... שמע הילדים דיברו היום בגן על כול מיני דברים ( הנה זה בא ...אני חוש לעצמי איזה פדיחות ) תגיד תסכים לבוא ולהסביר לילדים ( אה ? ) תסכים לבוא ולהסביר לילדים למה את המגדל שיער ארוך ...או כמו שזער אומר הכי גדול בצורן ? ..... אני חושב שהיא לא הבינה את התקפת הצחוק הדבילית שהיא שמעה בטלפון .....

hag70

New member
../images/Emo6.gif

אני כבר הייתי צריך להתמודד עם סיטואציה דומה, רק שלא דובר בה על שיער
. מזל שזה הסתיים אחרי שניה וחצי ומאז לא חזר

akavishon

New member
לבת שלי יש נטיה להחמיא לכל דבר

החל מ" אבא את יפה", "אמא איזה מעיל יפה יש לך..." השבוע יצאתי מהמקלחת עם תחתונים אז היא אמרה "אבא, איזה בולבול יפה יש לך..."

avtari

New member
זה עדיף מאשר היה אומר הפוך?

אתה צריך ללמוד לקבל מחמאות....גם אם זה בא מהבן שלך בגיל 5

Master Stav

New member
אין ליב עה עם מחמאות .....

ההיפך ....אבל הסיטואציה מצחיקה ... או שנתייחס לכול דבר בכובד ראש והחיים יראו משעממים ....( נקודה למחשבה )

Master Stav

New member
חלומות של ילדים ...

סער איך ישנת ? ממממ טוב על מה חלמת ? חלומות טובים מה זה חלומות טובים ? חלמתי שכול יום שישי ואתה נישאר איתי בבית שאני בא מהגן ..... ממממ החיים יפים ....

צמח בר 28

New member
מצחיק אבללל.....

בקשר לזה שאתה מתקלח איתו אני מציע לך להפסיק עם זה למרות שזה "נורמלי" היום אני לא שוכח את הז של אבא שלי עד היום ואני בן 28 וזה לא ממש נעים ויש עוד כל מיני דברים ממש לא מומלץץץץ

ילדונת06

New member
נכנסתי לאלבום התמונות שלך לראות את סער הקטן..

וממש לא ציפיתי לראות את מה שראיתי...

....

למה אתה מתקלח ען הבן שלך? הוא כבר פאקינג בן חמש!!!!! מה העיניייןןן? קצת צניעותת בגיל כזה כבר רואים מבינים מפנימים הכללללל בשביל מה זה טוב בכלל להתקלח יחד תן לילד עצמאות תיהיה איתו במקלחת תלמד תדריך תכייף אבל אין צורך בעירום ממש ממש ממש לא!

למעלה