לאבא שלי

חיה 35

New member
לאבא שלי../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

אבא היקר שלי! מחר נבוא אליך אני אמא .. מחר האזכרה שלך ... 6 שנים אתה לא איתנו. 6שנים שאמא נשארה לבד ובודדה. 6 שנים אחרי שלכת המצב שלה הולך ומתדרדר. בשנה אחרונה יותר נכנסה לעולמה, לעולם השיכחה. לעולם לא לזכור ולהיות מבולבלת. אבא, כשנפטרת הייתי בת 29 אמא לשני ילדים קטנים. כשהיית בחיים אף פעם לא היית קרוב אלי. האבא בעצם היה האח הגדול. היית תמיד עבורנו דמות סמלי. ואחרי זה חלית במחלה הנוראית פרקנסון, שזה גם עולם לפני עצמה. אבא אני חייבת להגיד את זה, למרות שכל השנים לא הרגשתי אותך איתי , אף פעם לא חיבקת ולא הראת את אהבתך לא כעסתי עליך. התחלתי להרגיש את הכעס אחרי שהלכת! אחרי שהלכת, התחלתי להרגיש חלל ריק עצום, חלל שאבא שלי שאיננו. פתאום שאלתי איפה היית 29 שנה? איפה החיבוקים? איפה המשענת של אבא? תמיד היה לי נוח להגיד שטיות אבא שלי לא מתערב לי. אבל כשהלכת כל השאלות עלו!!! אפילו היו לי כעסים , למה לא קיבלתי מאבא!!! אבל אבא שלי היקר!! אחרי תקופה מוסיימת למדתי לתקן את העבר, נכנסתי למודעות עצמית, לרוחניות ועוד הרבה דברים, שאלתי וקיבלתי תשובות ודרך התשובות סתמתי את החלל. דרך המדיצטיות למדתי לסלוח , למדתי לדמיין ולת לעצמי הרגשה שכן היית שם. ואז סלחתי. ואז כל פעם שרע לי אני מגיעה אליך , יושבת ליד המצוה שלך כמובן לבד כי ליד אף אחד זה לא יוצא לי... בוכה ואמרת וצועקת ומבקשת עזרה... ולא יאומן אתה שם תמיד אני מקבלת איזה מסר אם זה חלום, אם זה הבקשה שלי מתגשמת, זה סימן שאתה שם עדיין למעני. אז אבא יש לי בקשה מיוחדת : שמור על אמא למעני, למען שני האחים שלי בחול, אל תתן מצב שלה להיות יותר גרוע, אני מוכנה שהיא תשאר כמו שהיא היום, בקשה אחרונה אל תקח אותה ממיני מהר, אני עדיין זקוקה לחיובק ואהבה שלך. יהי זכרך ברוךךךךךך.....
ממיני בתך רויה

אמא חיה היקרה../images/Emo7.gifאיזו הזדהות../images/Emo7.gif

חיה אני מקדישה לך שיר כתגובה למכתב שלך כי לפעמים אי לי מילים . "כשאת עצובה גם לי פתאום אין חשק להיות כל כך שמח, אם בלבך יש אבן שאל שלוותך חדרה. או מול עצבך אני מונח שרוע כואב ולא רגוע וליבי ניחומים לך שולח כשאת עצובה. בצבא הכי חזק שבעולם אלחם לעמנך את התקווה האמיתית שואב אני ממך בבקשה לעולם היי מחייכת כי כשאת נעבצבת אני כמו לא קיים. אם רק תחייכי אפילו גם כשאין לך אני אדהר על דרך אני אהייה למלך אם רק תחייכי כל צרותיי יעלמו ברגע אושרי ישוב לפתע ולא אראה את דמעותייך כשאת עצובה כשאת עצובה.. חיה אמא יקרה שלי אני בטוחה שאת השיר הזה אבא שלך ז"ל שינוח בשלום על משכבו אמן! שולח לך כתבתי לך בשמו. אז כשאת עצובה גם לי אין חשק לחייםך בכלל. אוהבת אותך אמא מאמצת שלי אשה שאין לה מילת הגדרה ליופי פנימי שכזה.

חיה 35

New member
אלין שלי!!!!

תודה על ההזדהות!! אמרתי לך לא סתם נפגשנו.... אני חייבת להגיד לך השיר שהדגשת לי הוא אחד השירים האהובים עלי היותר. את רואה הנה איך את מרגישה את זה? אני אוהבת אותך ילדתי המקסימה

שילה1

New member
מבינה ומזדהה..../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

כמי שאיבדה את שני הוריה..וזקוקה להם כל כך כעת!! בכל גיל אנחנו צריכים אותם..וככל שעוברות השנים,וילדינו גדלים,חסרונם מורגש יותר!! איתך ביום הקשה שעברת,(שהוא גם יום השנה לאבי ז"ל). מתפללת איתך ומקווה לאריכות ימים ובריאות לאימך שתחייה!!

danielpthegreat

New member
הוא איתך שם למעלה זה ברור!

רפואה שלימה לאמא מכל הלב............ לסלוח זה לרפות את פצעי העבר ולזרוק את בעיות העבר ........ הגוף לא בנוי לשאת את בעיות העבר נהגת בחכמה רבה בדרך זאת... בהצלחה

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני שולחת לך ים של חיבוקים! פתאום נראה לי שכל מילה מיותרת..... אוהבת אותך המון. (שולחת לך מסר)

ה מוזה

New member
../images/Emo16.gif

אביך אומנם 6 שנים איננו עימך .. אך הוא עימך בצורות אחרות .. בליבך בנשמתך ובחלומותייך. שומר צעדיך מהמקום שבו מלאכים שמורים בכנפי האל . ובליבך הוא שמור לעד. אריכות ימים לאימך ,שתזכי לעוד הרבה חיבוקים ואהבה ממנה. יהי זכרו ברוך.

ש י י ל ה

New member
אהובתי,נשמתי,אחותי היקרה

כאחת שמכירה את אימך מימיה הטובים,אני כואבת את כאבך. ובמקביל מבינה את הצורך שלה בשכיחה. אחותי,אני שותפה לטפילותך על אימך ומאמינה בכוחך הרב,כוח האהבה ונתינה ללא גבול. ותדעי לך תמיד,את לעולם לא תהי לבד גדוד של אוהבים אחרייך מחכים למוצא פיך ואביך ז"ל יושב במרומים ומשגיח עליך,והפעם ללא עכבות.

למעלה