לאביבה, בקשר לחנות בחולון

אתי@

New member
לאביבה, בקשר לחנות בחולון

אמרת שהכנסת את פרטי החנות ללוחות (?), לא מצאתי אבל בכל אופן רציתי לעדכן אותך שלחנות קוראים "רדיוס" (אולי החליפו שם?) והיא אכן זולה יחסית. לדוגמא, צבע אקריל עולה 6 ש"ח, ב"פנאי לי" עולה 12.30 ש"ח.

av_i_va

New member
עידכון הלוחות ../images/Emo140.gif

עידכון הלוחות מתבצעת על ידי גולשים עצמם. החנות בחולון: מרכז החומר. כתבתי על כך הודעה עם כל הפרטים של החנות. יום מקסים

אתי@

New member
שתי החנויות בשנקר 39 חולון

הייתי שם אתמול ולא ראית את החנות שאביבה מדברת עליה, רק את "רדיוס", שזו חנות שמוכרת גם מכשירי כתיבה בסיטונות. לא ממש בחנתי את היצע המוצרים, ואין לי מושג אם יש שם כל מה שמחפשים, אבל צבעי אקריל, מכחולים, בסיסי עץ לעבודה - יש.

lilachh

New member
|רמקואתי לגבי החנות - מרכז החומר...

החנות ממוקמת באותו צד של רדיוס אבל פניה אחת או שניים לפניה, צריך לחפש כי אין שלט בפרונט. היא נמצאת כמו שרדיוס ממוקמת - באחת הפניות פנימה, תיכנסי ותראי שלט גדול ודלת פלדלת חומה. בפנים יש מבחר ענק ובעלת המקום מאוד נחמדה. זו חנות מאוד ותיקה שמוכרת גם ציוד ליצירה לגנים ובתי ספר כך שאני מניחה שאם לא תמצאי תשאלי את אחת החנויות בסביבה והם ידעו לכוון אותך. לילך וסליחה אל ההתפרצות פתאום - אני משתתפת פאסיבית קבועה....

לילך1

New member
שלום לילך....ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

טוב לראות שהפכת לאקטיבית !!!! ברך בואך לפורום......

lilachh

New member
תודה ../images/Emo20.gif

עוד פאסיבית מימי הפורום בוואלה..... אביבה - מברכת על המעבר לתפוז....בחירה מצויינת לילך

למעלה