לאביבה ! מנהלת הפורום !!!

לאביבה ! מנהלת הפורום !!!

אני אדבר בשם עצמי,בתקווה שיש עוד שחושבים כמוני. אז ככה ! למרות שזו לא ממש "השנה העברית"-אצלי היא מסמלת תחילת שנה. אני חושב שאת עושה עבודה נהדרת,ולפעמים נראה לי שהיא גם מאד קשה, אז אני אאחל לך עוד המון שעות,ימים,ושנים של עשייה כזו. לא הרבה יודעים שיש לך עוד 3 פורומים לנהל-וזה בטח עוד יותר קשה. למרות שאצלך אין קשה,הכל בא מאהבה- לא ? אני רוצה להודות לך באופן אישי,על היחס החם,על הסבלנות שהפגנת מולי, על השיתוף,על הרצון לעזור,ועל העזרה,גם ברמות טכניות-כשגלשתי עם מכשיר סלולארי בלבד. תודה מכל הלב,על הרגישות הרבה שלך,על האנושיות הרבה שלך,ואם מותר לי אז אני רוצה לאמר תודה בשם כל מי שלא נמצא כאן כרגע,ושהיה אולי צריך גם הוא להודות לך. תודה בשם כולם..... יש שליחות גדולה וטהורה בניהול הפורומים שבחרת לך,מעבר לסיפוק האישי. תמיד יש עליות,ותמיד יש ירידות,ואחרי כל עלייה יש ירידה וההיפך.... אז אם פעם "פגעתי",אז ממש לא התכוונתי,לא בך,ולא באחרים-כמעט.... מה נאחל לך לשנה החדשה ? אם אושר זה גם בריאות-אז שתהיי מאושרת,את וכל מי שחשוב לך..לא יותר.. עוד שנים רבות,יפות,פוריות,ומאושרות..... מעוזי.

ymmy

New member
ריגשת....זה הכל!!!

מה את צימחונית? הפסקת לאכול "קובה ומעורב ירושלמי" ויונים ממולאות בניסנאס הבחור פשוט
מת עליך ואת סתם "נרגשת" אני חוזר עכשיו מירושלים ורואה על בנין משאבת המים בשער הגיא גראפיטי
"עוזי מת על אביבה מהפורומים בתפוז"
אז באמת אולי יותר חריף,עמבה,חמוצים

יאממי ! קרעת אותי לגמרי מצחוק|מאוהב

מאיפה היציאה הזאת ? בדרך כלל אתה מתון לאללה ...... דפקת כאן הופעה של סטנדאפ משובח ! אהבתי...... שיהיו לך המון רגעים של אושר אסטרונומי,ושנה באה מוצלחת ופוריה.

ymmy

New member
עוזי ..וואלק ..יש לך טעם טוב

אבל זה לא חוכמה גדולה כשהאוביקט הוא בסטנדרט כזה בינתיים לפני שמכבים את האורות כאן ברגשי הוקרה

יאממי ! תודה לך על המתנה הכי יפה

שקיבלתי בזמן האחרון.... קטע מדהים....ממש תודה לך,מכל הלב ! ולגבי אביבה-אתה צודק,אני באמת מאוהב באישה הזו. יאממי ! שנה נושא,מה קורה לך היום ? יום האהבה זה לא היום !

למעלה