לאביבה שלום.

לאביבה שלום.../images/Emo13.gif

אני בן 27 (בדצמבר הקרוב), כבד שמיעה, גר מירושלים, עובד כ-6 שנים בכרייכיה הדיגיטלית בבית הדפוס המוביל, אני מאד מעוניין לשנות את התפקיד למשהו מעניין יותר. עליי לציין שאני חרוץ ועובד מצויין, דייקן ומסור. מאד מתאים לי עכשיו לעבוד מהבית, לשבת ולעבוד מול המחשב. בבקשה הצעות שיכולות להתאים. תודה רבה לכולכם. הכתובת והמסנג'ר שלי נמצאים בכרטיס האישי שלי. לוי.

שלום לך

אני לא חושבת שלבקש מאנשים הצעות שיכולות להתאים לך זו דרך נכונה. חפש מה מעניין אותך ומה אתה אוהב לעשות, משם תתחיל ותראה לאן זה מוביל

relax

New member
../images/Emo41.gifאני דווקא חושבת הפוך..

לפעמים זה טוב להתייעץ לגבי דברים כאלה. זה מעין סיעור מוחות משותף, שבו אפשר להגיע לרעיונות שלבד לא כל כך ניתן להגיע אליהם. חשבת אולי ללכת לכיוון הגרפיקה? בתור אדם עם נסיון בבית דפוס אנ ימניחה שנתקלת שם בתוכנות הגרפיקה, בהבאת קבצים לדפוס וכדומה.. אולי זה כיוון שאתה יכול לחשוב עליו. וניתן לבצע זאת מהבית. בהצלחה!

יכול להיות ...relax

אני פשוט לא יודעת ליעץ למישהו שאני לא מכירה, מה כדאי לו/לה לעשות. וגם לא אתיעץ עם מישהו שאינו מכיר אותי לפחות הכרות מינימלית. רעיונות יש בלי סוף, אני חושבת שאדם צריך למצא את הרעיון שלו. אח"כ אפשר לעזור לו לממש אותו ביעוץ והצעות. סיעור מוחות והתיעצות הם דברים שונים.

למעלה