לאביגיל! דחוף!!

א1ב2ג33

New member
לאביגיל! דחוף!!

אני כתבתי לך משהו שעבורי מאוד חשוב שתעני בשרשור של: "איך התחלתם להעריץ את מייקל".
עדיין לא הגבת ולא ענית, אוליי לא ראית.
בכל אופן אני מצפה ומחכה בקוצר רוח לתגובה ממך.
בתודה מראש.

רחל הג'קסונית

abigaillovesmj

New member
לא ראיתי - הולכת להסתכל

abigaillovesmj

New member
אני אענה פה - השרשור ההוא כבר לא קופץ

מה במייקל גרם לי להעריץ אותו בכזאת עצמה? וואו זו שאלה ענקית חחח... ככל שנחשפתי יותר ככה אהבתי אותו יותר. הוא נתן לי כל כך הרבה בכל מה שעשה ולימד אותי כל כך הרבה שאני אסירת תודה לנצח. כולנו פה חושבים שהאומנות של מייקל נצחית, שהוא הביא לעולם מוסיקה מופתית אז ברור שגם לזה יש חלק גדול באהבה שלי אליו. מזה זה התחיל. אבל זה לא נגמר שם - אני אוהבת את מייקל האיש וכל מה שהוא העביר לא רק באומנות אלא בכל מה שהוא עשה. אני מגדירה אותו כמורה הרוחני שלי, מורה הדרך שלי. הוא לימד אותי הרבה ממה שאני יודעת ועזר לי לעצב את הרבה ממה שאני מאמינה בו. הוא חלק ענק בנשמה שלי - חלק ענק מכל מה שאני.

איך התרשמתי ממייקל כשפגשתי אותו?

הוא אחד האנשים הכי נחמדים שאי פעם פגשתי. הוא היה מגניב ומצחיק וחברותי לאנשים שרק פגש עכשיו. היה מאוד איכפתי וכל הזמן דאג לנו ושאל אם אנחנו רעבים. הוא היה כל מה שדמיינתי רק יותר טוב!

מה הרגשתי? זו שאלה מסובכת כי היינו שם כמה שעות. בהתחלה את נורא מתרגשת אבל לאט לאט את מתרגלת לנוכחות שלו ומפסיקה להיות בלחץ חח... הוא מאוד מאוד מרגיע. זה מדהים! בעיקר הרגשתי אהבה והכרת תודה על זה שהא הכניס אותנו ומסתובב איתנו.

איך אני מגדירה אותו כאדם? אני לא מכירה אותו באופן אישי כך שקשה לי להגיד. ממה שאני פגשתי אז הוא כמו כולם - רק שהוא כמו שאמרתי קודם אחד האנשים הכי נחמדים וטובים ואיכפתיים שפגשתי. זה נדיר. הוא נותן לך תחושה שהוא אוהב אותך אפילו שהוא כרגע פגש אותך.

למעלה