לאביגיל המקסימה!! מאת רחל- הג'קסונית

א1ב2ג33

New member
לאביגיל המקסימה!! מאת רחל- הג'קסונית

שלום לך,
קודם כל תודה רבה רבה ששיתפת אותי וסיפרת על חוויותייך מפגישתך עם מייקל, זה נתן לי הרבה ואין לך מושג עד כמה זה חשוב לי.

אני קראתי את מה שכתבת ולקח לי זמן לעכל את הדברים.
זה היה לי קצת מוזר לחשוב שמייקל היה בנאדם מצחיק ו"מגניב" כמו שסיפרת כי אני ראיתי בו (כמובן רק מהתרשמות שלי מראיונות אותו ובמיוחד מראיון שממנו הושפעתי הכי הרבה ומשם התחילה הערצתי למייקל ששודר בטלוויזיה בשנות ה-2000 שנקרא: "לחיות עם מייקל ג'קסון" ועוד ראיון ששודר ממש אחרי כן: "מייקל ג'קסון מחזיר מלחמה")
אדם אינטיליגנטי ורציני ועמוק שנוטה לדבר ברצינות ובאופן מעמיק.
האם לדעתך התרשמתי נכון?? האם גם את ראית את הצד הזה בו??
את בטח קראת הרבה מהדברים שכתבתי בפורום בטח קראת איך התרשמתי ממייקל ואילו תכונות אופי אני מייחסת לו- בין היתר: עדינות בכלל ועדינות נפש בפרט, רגישות, אינטיליגנציה רגשית, אכפתיות וטוב לב. האם לדעתך התרשמותי הכללית ממייקל נכונה?
כשאני מספרת לאנשים למה אני מעריצה את מייקל הם אומרים לי: "מאיפה את יודעת שזה נכון, את אף פעם לא פגשת אותו ואינך מכירה אותו אישית"
יש מצב שאני מעריצה אותו לשווא?
שהוא לא האדם שאני חושבת שהוא???

את אמרת שאת לא מכירה את מייקל אישית כדי לספר לי איזה מין בנאדם היה.
אני שואלת: לא קשה לך עם זה? לא קשה לך עם העובדה שאת מעריצה כל כך בנאדם שאת בקושי מכירה??

בתודה מראש

abigaillovesmj

New member
התרשמת נכון!!!

אל תדאגי - מייקל הוא כל מה שאמרת ועוד הרבה יותר. כתבתי את התכונות האלה כי אנשים לרוב לא חושבים על מייקל כמישהו שיהיה מצחיק.

הוא כל מה שכתבת - אוהב, איכפתי, טוב לב, דואג לאחרים, אינטיליגנטי, רציני ועמוק. הוא אחד האנשים הכי טובים שאי פעם פגשתי ברמות שלפעמים את מתפלאת שזה קיים בבן אנוש. הוא אוהב את המעריצים שלו והפגין איכתיות כלפיהם באינספור דרכים. זה כאילו שהוא הבין כמה אנחנו אוהבים אותו, כמה חשוב לנו שיהיה לו טוב וכמה חשוב לנו לראות אותו והוא עשה כל מה שהוא יכול כדי להיענות (כשהוא יכל).

את לא מעריצה אותו לשווא. מייקל בעיני הוא מורה רוחני - הוא המורה שלי כבר 20 שנה ואני אסירת תודה על כל שנה שהוא בחיים שלי. יש כל כך הרבה ללמוד ממנו.

בקשר לשאלתך האחרונה. אני מפרידה בין שני דברים. אני יודעת הרבה מאוד על מייקל אז אפשר להגיד שאני "סוג של מכירה אותו" ואני אוהבת בכל הלב את מה שאני מכירה. אבל אני אומרת שאני לא מכירה אותו כי אחרי הכל פגשתי אותו פעם אחת ולא יותר מכך. אין לי היכרות עם האיש האמיתי שהוא מייקל ג'קסון ביום יום- שהוא בטוח גם קצת שונה ממה שהוא מציג בתקשורת (לטוב ולרע). כך שאין לי בעיה להעריץ ולאהוב מישהו שאני בקושי מכירה - כי אני מכירה את מה שהוא בחר להציג ועוד הרבה מעבר לזה. וממה שאני מכירה ומה שחקרתי אני יודעת איזה אדם טוב ומיוחד הוא וכמה אנחנו ברי מזל לאהוב אותו.

מצטערת שזה קצת מסובך אני אשמח להסביר אם יצא לי לא ברור

m195809ppb19

New member
לגבי השאלה איך אפשר להעריץ את מייקל

אם לא מכירים אותו: אני מאוד אהבתי את התשובה של מי שמנהל את הבלוג "האיש שלא הכרתם" ,ולכן אני מצטטת:"נכון,אני לא מכיר אותו באופן אישי וכמובן שהמדיה לא, ואני גם מעולם לא ביקרתי באנטרקטיקה וזה לא סותר את העובדה שהיא אכן קיימת.חייו של מייקל די מתועדים או יותר נכון שבבים מחייו...חלק מהדברים שבאמת מחזקים אותי להצדיק את טענתי הם המסרים שלו.בין אם הם באים לידי ביטוי במוזיקה שהוא יוצר ובמלל,ובין אם זה בראיונות ...

spirit0805

New member
אם את רוצה ללמוד קצת יותר על מייקל הבן אדם...

את יכולה ללכת ולקרוא ספר מדהים של פרנק קסיו שנקרא: My Friend Michael, זה ספר מדהים ביופיו, כמות האור שהוא שופך לך על מייקל (בצורה הכי חיובית שהוא יכול) מדהימה, הוא מספר שם על דברים מדהימים, הקטע שפרנק הוא לא עוד אחד, הוא מישהו שבאמת גדל עם מייקל, מייקל נכנס לחיים שלו כשהוא היה בן 5 וככה נשארו הוא והמשפחה שלו..הכי נאמנים ששמעתי אי פעם, אני שמחה שהם יוצאים אל העולם כי הם עוזרים לשפוך אור נוסף על מייקל, תאמינו לי אם הם היו עושים את זה לשם החמדנות, הם לא היו "מחכים" 25 שנה, רואים שהם אוהבים את מייקל, בזכותם למייקל היה מקום להסתתר בו, מקום שבוא הוא ידע שהוא מתקבל שם בתור הבן אדם שהוא בתור אישיות שלמה שמרכיבה אותו ולא בתור מה שהוא היה לשאר העולם...הספר הזה הוא מדהים, את לומדת שם גם על דברים שמראים לך כמה שמייקל הוא בסך הכל בן אדם, משכמו ומעלה אמנם אבל בן אדם, יש שם דברים טיפה לא נעימים לגלות אבל הם כל כך שוליים באמת, פרנק כותב ככה שהדברים הרעים שהוא מספר לך עליהם זה לא לשם שתכעסי על מייקל או כאילו הוא מתנקם במייקל בכך שהוא מספר לך, הוא פשוט מספר בשביל הלספר, בשביל להסביר למה זה קרה, ואז עובר למשהו אחר, באמת כמות הדברים המדהימים שהוא מספר על מייקל בספר הזה הם אדירים, את הולכת להכיר שם צדדים שלא הכרת במייקל לרע ובעיקר לטוב...פרנק אוהב את מייקל ומרגישים את זה לכל אורך הספר...חחח אני זוכרת שאביגיל אמרה לי שיש חלקים לא טובים בספר והיא כבר הלחיצה אותי אז שאלתי אותה מלא שאלות וזה עדיין לא הרגיע אותי כשהיא ענתה לי, כי הייתי סקרנית לראות איך בדיוק הוא כתב את זה, כשהגעתי למה שקראתי ראיתי שהשד לא נורא כל כך, חוץ מזה הרבה מאוד דברים שם (מאלה שהם טיפה לא טובים) את כבר מכירה אותם ואת פשוט מקבלת קצת יותר רקע למה קרה ואיך..באמת שזה ספר מדהים, אני נהניתי לקרוא אותו, בסוף יש שני פרקים שממש גרמו לי לבכות מרוב שהוא כל כך כתב יפה על מייקל-את תראי אם תקני...ובחיים שלא תחשבי לרגע להתבייש בזה שאת מעריצה אותו, אני מעריצה אותו 3 שנים ואני מודה על כל שנייה שהוא נמצא שם, אני מרגישה הוא נמצא איתי כל הזמן, זה מדהים, הוא מחנך אותי יותר מכל מורה שהיה לי אי פעם, אני מרגישה שהוא באמת אוהב אותי אפילו כשהוא פיזית כבר לא יכול להראות את זה, בזכותו אני גם פותחת את העיניים שלי יותר ורואה מי רוצה להזיק לי ומרדים אותי עד לרגע שזה יקרה, הוא לימד אותי שזה בסדר, רצוי ואפילו בריא להישאר ילדה אפילו כשאת בחיצוניות מתבגרת, תמיד אמרו לי "יש גבול לכל תעלול" ומעולם לא קיבלתי את זה, עכשיו כשאני מכירה אותו (אני באמת מרגישה כאילו אני מכירה אותו אפילו יותר מעצמי, אני באמת מרגישה שהוא זה אני-שיא הרצינות) אני עוד יותר ממשיכה להיות תמימה אבל לא נאיווית, לנסות לחיות את הרגע כאילו אין מחר, להינות מהכל, להתלהב מכל מה שאפשר, להתנסות בדברים חדשים, ללכת אחרי החלומות שלי-מייקל הוא הדבר הכי טוב שקרה לי מאז שאני זוכרת את עצמי...
אם אנשים שואלים אותך "אבל מה יש לך ממייקל, למה דווקא הוא" ואני גם יודעת איזה עוד צורות הם יכולים לשאול, תראי להם את הקישור ששמתי פה, זה רק לכאלה שבאמת אכפת להם, סרטון מדהים שמעריצה מישראל הכינה. מקווה שעזרתי לך :)

את יכולה ללכת ולקרוא ספר מדהים של פרנק קסיו שנקרא: My Friend Michael, זה ספר מדהים ביופיו, כמות האור שהוא שופך לך על מייקל (בצורה הכי חיובית שהוא יכול) מדהימה, הוא מספר שם על דברים מדהימים, הקטע שפרנק הוא לא עוד אחד, הוא מישהו שבאמת גדל עם מייקל, מייקל נכנס לחיים שלו כשהוא היה בן 5 וככה נשארו הוא והמשפחה שלו..הכי נאמנים ששמעתי אי פעם, אני שמחה שהם יוצאים אל העולם כי הם עוזרים לשפוך אור נוסף על מייקל, תאמינו לי אם הם היו עושים את זה לשם החמדנות, הם לא היו "מחכים" 25 שנה, רואים שהם אוהבים את מייקל, בזכותם למייקל היה מקום להסתתר בו, מקום שבוא הוא ידע שהוא מתקבל שם בתור הבן אדם שהוא בתור אישיות שלמה שמרכיבה אותו ולא בתור מה שהוא היה לשאר העולם...הספר הזה הוא מדהים, את לומדת שם גם על דברים שמראים לך כמה שמייקל הוא בסך הכל בן אדם, משכמו ומעלה אמנם אבל בן אדם, יש שם דברים טיפה לא נעימים לגלות אבל הם כל כך שוליים באמת, פרנק כותב ככה שהדברים הרעים שהוא מספר לך עליהם זה לא לשם שתכעסי על מייקל או כאילו הוא מתנקם במייקל בכך שהוא מספר לך, הוא פשוט מספר בשביל הלספר, בשביל להסביר למה זה קרה, ואז עובר למשהו אחר, באמת כמות הדברים המדהימים שהוא מספר על מייקל בספר הזה הם אדירים, את הולכת להכיר שם צדדים שלא הכרת במייקל לרע ובעיקר לטוב...פרנק אוהב את מייקל ומרגישים את זה לכל אורך הספר...חחח אני זוכרת שאביגיל אמרה לי שיש חלקים לא טובים בספר והיא כבר הלחיצה אותי אז שאלתי אותה מלא שאלות וזה עדיין לא הרגיע אותי כשהיא ענתה לי, כי הייתי סקרנית לראות איך בדיוק הוא כתב את זה, כשהגעתי למה שקראתי ראיתי שהשד לא נורא כל כך, חוץ מזה הרבה מאוד דברים שם (מאלה שהם טיפה לא טובים) את כבר מכירה אותם ואת פשוט מקבלת קצת יותר רקע למה קרה ואיך..באמת שזה ספר מדהים, אני נהניתי לקרוא אותו, בסוף יש שני פרקים שממש גרמו לי לבכות מרוב שהוא כל כך כתב יפה על מייקל-את תראי אם תקני...ובחיים שלא תחשבי לרגע להתבייש בזה שאת מעריצה אותו, אני מעריצה אותו 3 שנים ואני מודה על כל שנייה שהוא נמצא שם, אני מרגישה הוא נמצא איתי כל הזמן, זה מדהים, הוא מחנך אותי יותר מכל מורה שהיה לי אי פעם, אני מרגישה שהוא באמת אוהב אותי אפילו כשהוא פיזית כבר לא יכול להראות את זה, בזכותו אני גם פותחת את העיניים שלי יותר ורואה מי רוצה להזיק לי ומרדים אותי עד לרגע שזה יקרה, הוא לימד אותי שזה בסדר, רצוי ואפילו בריא להישאר ילדה אפילו כשאת בחיצוניות מתבגרת, תמיד אמרו לי "יש גבול לכל תעלול" ומעולם לא קיבלתי את זה, עכשיו כשאני מכירה אותו (אני באמת מרגישה כאילו אני מכירה אותו אפילו יותר מעצמי, אני באמת מרגישה שהוא זה אני-שיא הרצינות) אני עוד יותר ממשיכה להיות תמימה אבל לא נאיווית, לנסות לחיות את הרגע כאילו אין מחר, להינות מהכל, להתלהב מכל מה שאפשר, להתנסות בדברים חדשים, ללכת אחרי החלומות שלי-מייקל הוא הדבר הכי טוב שקרה לי מאז שאני זוכרת את עצמי...
אם אנשים שואלים אותך "אבל מה יש לך ממייקל, למה דווקא הוא" ואני גם יודעת איזה עוד צורות הם יכולים לשאול, תראי להם את הקישור ששמתי פה, זה רק לכאלה שבאמת אכפת להם, סרטון מדהים שמעריצה מישראל הכינה. מקווה שעזרתי לך :)

http://www.youtube.com/watch?v=9bstB_peIsE

spirit0805

New member
פאדיחה, בטעות זה הדביק לי פעמיים את מה..

שכתבתי, חחח תתעלמו, רק מהקישור אל תתעלמו

m195809ppb19

New member
צפיתי בסרטון ומאוד התרגשתי

בפרט בראיון עם אופרה ווינפרי ...אני רוצה להתייחס לגיור של דבי רואו. אני באה מעולם דתי ואני יודעת שעל פי ההלכה אין תוקף לגיור שלה מפני שהיא נישאה ללא יהודי (מייקל) זאת אומרת שפרינס ופאריס אינם יהודים.

למעלה