לאביגיל ולכולם הבנתי את המסר

לאביגיל ולכולם הבנתי את המסר../images/Emo51.gif

ערב טוב קראתי את מה שכתבתם ואני הבנתי את המסר לא הבנתי למה נכנסתי למערבולת של אנרגיות אני מקווה שאלמד בעתיד לא לתת לאף אחד להתערבל לי באנרגיות ולהוריד את האמונה תודה וחג שמח

../images/Emo24.gifחג שמח אופיר אופיר-העיקר שהכ

שהכל יצא לטובה אלה שעורים שמהם אנו לומדים מתעצמים מחכימים וממשיכים לחיים חדשים עם תובנות מוארות לדרך העידן החדש אוהבת אביגיל

*אביבה*

New member
חג שמח ובוקר טוב

אני קוראת מדי פעם את דבריכם. רואה את המושג "עידן חדש" שאת כותבת אביגיל. את מוכנה להסביר למה הכוונה? אנחנו עומדים בפני עידן חדש? של מה? וכו´.

חג שמח -אביבה../images/Emo47.gif../images/Emo154.gif../images/Emo151.gif../images/Emo148.gif

בנוגע לעידן החדש אז ככה אולי שמעת שהעולם נכנס לעידן הדלי זה זמן של התפתחות המודעות האישית ובין אישית- זה זמן של שינוי האנרגיות המפעילות את הכדור ומכך את כל אחד מיושביו- זה זמן שקיימת התעוררות רוחנית- הקשר הטלפטי מתעצם- הוא הופך לקשר של טלפטיה ברמת הנשמה- הזמן מתקצר- אולי לא הבחנת אך הזמן ממש טס- ואין לזה קשר לגיל הכרונולוגי של האדם- הדברים מוקצנים בהרבה מבעבר- כוחה של מילה וכוחה של מחשבה היום בימי המימד החדש יוצרות מיד מציאות- יש באפשרותינו לרפא את עצמנו- כוחה של המחשבה מפעילה את הדיכתיב שלנו ברמה שלא היתה קיימת מעולם הזיכרון הגלגולי שלנו- יש התפתחות בכל רמות הכלי הפיזי שעובר שינויי מבנה בדי אנ איי שלו- ועוד הרבה הרבה- אך קצר המקום מלהכיל מקווה שהצלחתי לענות לך ולו במעט מאחלת לך חג שמח- ומזמינה אותך להפוך לבת משפחת האור בפורום המשפחתי שלנו כאן שיהיה המשך מאושר ומואר אביגיל

AHT

New member
וואוו אביגיל תודה

זו אני אביבה. בעיה קטנה במחשב ולכן הכינוי שונה כרגע עד מחר. מודה לך על ההשקעה והנכונות שנשקפת ממילותיך. מעניין שתוך כדי קריאת הדברים יכולתי לקפוץ ישר לדוגמאות מהחיים שלי עצמם גם לגבי טלפטיה וגם הזמן שטס..... הדברים שאת מתארת חלפו בראשי ומוזר איך סידרת אותם אחד אחד. אז מה אפשר לעשות עם הידע הזה? איך משפרים עוד את מה שיש לנו? ואיך אפשר לתרום ליקום? ועוד מחשבה הלאה! איך אפשר להתגבר על הרוע שנמצא מסביבנו?

../images/Emo140.gifיקירתי אביבה-תודה על המילים

החמות חיממת את ליבי כשקראתי שהתחברת והבנת את שכתבתי- ושהרהיטים החלו להסתדר בראש לגבי שאלתך מה עושים עם הרוע שנמצא סביב- או עם הטרור- או עם השקרים- או עם האכזבות- או עם הבגידות- ועוד אין סוף דברים שאינם מתאימים לעולם החדש שכבר נברא- האמיני יקירתי הוא פה- עם האנרגיה החדשה שאנו נושמים מידי שניה- ועם התודעה שעברה כבר לגלים שונים אז ככה- אומר לך מה אני עושה כי כל אחד מאיתנו רק יכול לעזור לעצמו לשיפור וליעול העצמי שלו- ומכך הדבר יצור את התופעה של כדור השלג- אנשים ידבקו- יראו את השינוי בנו- וילכו בעקבותינו ובעיקבות האור אני פשוט מתרחקת ממצבים או ממקומות או מאנשים שאני מרגישה שהוויברציות שם אינם נכונות לי למדי את עצמך להאזין לאיתותי הגוף- הוא אומר לנו בשפה ברורה את חפצה של הנשמה- או יותר נכון מאותת לנו- כל שעלינו לעשות זה להיות קשובים ולפעול בהתאם להנחיות שלו לא לפי הראש שעדיין די תקוע באנרגיות של גלגל הקרמה הישן הביני יקירה- כל אחד יכול לעזור רק לעצמו- ומכך כשישתפר האני תשתפר הסביבה- כי אנו ממגנטים לעצמו את שמתקרב אלינו- אז אם יוצא מהאני הטוב הוא ימגנט לעצמו רק את הטוב- ואם חס ושלום יוצא מאיתנו הרע- זאת האנרגיה שתתמגנט ותתחבר בנו- לכן כשאת שואלת איך אפשר להתגבר על הרוע- אז תשובתי- אין אנו יכולים להתגבר על כלום- רק על היצר שבנו- ובכולנו קיים היצר שנקרא רע מנעוריו- ועליו צריך לעבוד- אותו צריך לנצח- ולמוסס- ואז כבפלא האני משתפר אלפי מונים- ואיתו כל הסביבה והזרימה בחיים מקווה שעניתי לך ותודה שאת מעלה נושאים שמאפשרים לי להרחיב בנושא מודעות העידן החדש שוב תודתי וחג פורים מאושר שמח אביגיל

הנה אני שוב אביגיל -אביבה

אפשר לשאול עוד? תסכימי לענות? כל תשובה שלך שמפיקה רצון וטוב, מעלה בי את הרצון לשמוע עוד.

בוקר טוב אביגיל

המילים האלה: להתגבר על היצר, עליו צריך לעבוד, אותו צריך לנצח, למוסס...וכן הלאה. אלה מילים שאני שומעת אותן כל הזמן. כנראה שהדרך ממש ממש לא קלה. איך את עושה את זה? באילו כלים את משתמשת? איך את יודעת שכרגע זה "היצר הרע" וברגע אחר זה החיובי. אני מבינה ששנים רבות באמתחתך של תקשור ועבודה חיובית. ולכן השאלות. כמובן שאשמח לשמוע מכל אחד שירצה לתרום את ידיעתו וחלקו.

אביבה יקרה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שלום וברכה לך אביבה יקרה אז כמו שאמרת- וצדקת- זה לא קל- אבל כל עבודת מודעות אינה קלה- כי היא לחיות עם היד על דופק העצמי בקביעות- כאילו ויושבת אביגיל קטנה על כתף ימין של הדגולה- כתף ימין צד החסד לפי הקבלה- ואותה קטנה היא החיובית והשלמה- והיא מעבירה את הגדולה בכאן ועכשיו שעורים קבועים- של האם נכון- או האם צודק- או האם כדאי- או ואו ואו- לא בחיי הספקות- לא ולא- ולא במקום של ביקורת או שפיטה- רק ברמה של הדין וחשבון העצמי שלי- היא מזכירה לי שרצוי וכדאי לחיות אך ורק מתוך שמחה- וכשהמציאות מפריעה היא מזכירה שלא צריך להתחבר לדרמות של החיים- אלה לזרום- לא ליזום- רק ליזרום-וזאת אני עושה- נכון שמפעם לפעם- בהיותי רק אדם- יש נפילות- אך מיד אוספת עצמי- וחוזרת לדרך המלך- מכיוון שעד היום ובאמת אחרי המון שנות התנסות ועבודה עצמית- הוכח לי חד משמעית שאין דרך שונה- רק זאת הדרך הנכונה- להתרחק מכל דבר שגורם לי לחוסר איזון- או לחוסר שמחה- כמו למשל החדשות- ולא- איני חיה כבת יענה הטומנת ראשה בחול בזמן קושי- לא- אני מודעת גם מודעת לכל הקורה- אך איני מתחברת לזה- ומכך איני נותנת לזה כח מקווה שהצלחתי לענות לך בהצלחה בדרכך החדשה האמיני- וזירמי תוך כדי העבודה העצמית תראי את הנפלאות של הדרך החדשה אביגיל

אביגיל

השם, השם שלך מזמזם בראשי. יש בו הרבה דברים. איך זורמים? או יותר נכון, מה זה ליזרום? איך "לא להתחבר"? יש דברים סוחפים עם הרבה עוצמה בחיים שרק לאחר מכן רואים בעצם שזה לא היה טוב. ואח"כ מבינים שהיה צריך לעבור את זה כדי להגיע לנקודה החדשה. היותר נכונה. איך אפשר לדעת? הרי אין לנו אפשרות לעצור את הדברים. ולפעמים הם מאוד קשים. האם לא להתחבר למשהו שגורם לחוסר זרימה (כמו חדשות- מסכימה בהחלט), זה בעצם להתעלם מהזרימה? ועוד משהו: מה זה תקשור?

אביבה יקרה- איני משתמשת במילה

תיקשור- אני מאמינה שבמילה תיקשור יש שקר- ולעולם אין לדעת עם איזה אנרגיות שיקריות מחוברים לכן אני משתמשת במילה חיבור כי בה יש את המילה חבר- ורק מהאור הגדול יש חברים אמיתיים שמעבירים ידע מעוצמות שלעולם אינם שיקריות מקווה שהבנת חוץ מזה- אני מסכימה איתך שכל קושי הוא פדות לאורה- ומהשעורים הקשים אנו למדים- זה היה נכון לגלגל קרמה ישן- הכל שם היה דרך הקושי- היום בעולם מחוברת אנרגיה חדשה- אנרגית זרע המשיח- אין צורך יותר בקושי ובדרך הארוכה והקשה- פשוט ליזרום אומר לא להתנגח עם מצבים- לא לדפוק את הראש בקיר- היקום יודע מה טוב ונכון עבורנו- לא אנו עם הרצונות של האגו בכאן ומיד- לכן גם כשדברים אינם מסתדרים צריך להפסיק להילחם ולנסות לסדר אותם- רק צריך לזרום ולהבין לאחר מעשה את הסיבה מדוע היקום בחר בדרך זו- אל תישכחי כי הבורא הראשוני בחר בנו וברא אותנו בחן בחסד וברחמים לא באצמע מאיימת- רק לזרום יקירה- להקשיב לתחושות- להתחבר למודעות וליזרום- לתת ליקום לפנק ולמלא את חיינו בכל הטוב והשפע שמגיע לנו- האמיני אביגיל

*אביבה*

New member
אחחחחחחחח. בא לי לנשק אותך

יוצא אלי פרץ של אור טוב כל פעם שאני קוראת את ההודעות שלך. תודה אביגיל.

אביבה מתוקהההה-תודה לךךךך-את ../images/Emo23.gif

מחממת את ליבי גם בשאלות שלך וגם בתגובות שלך ואני מאושרת שהזמן והכתוב לא מבוזבז- אלה נלמד וניקלט ומיושם מברכת אותך בשבת שלווה מאושרת ומוארת המון טון אהבה ללא תנאי וסיבה אביגיל

למעלה