לאביגיל

Anabel74

New member
לאביגיל

האם מכירה ריברסינג שבו משתמשים בסמלים על מנת להעלות את הגורמים לחסימות ותוך כדי זה לטפל בהם? האם לפני טיפול את מבצעת בדיקה אנרגטית כלשהי של המטופל?

שניכם נחמדים- לשאלתך- כן אני משתמשת

בסמלים של רייקי קרונה- הרייקי של הסאי-בבה בו יש סמלים שמשחררים טראומות שחקוקות בתא- מגילגול זה- ומגילגולים אחרים בוודאי שהסמלים עוזרים להעלות ולשחרר את החסימות העיקריות ולך אורי יקר- לא ענית לי אם אתה רוצה שוב ריברסינג- אם כן בקרוב בעזרת השם

urifelsher

New member
הי אביגיל ,איזה כף לך שאת באילת

היתה הצעת עבודה עכשיו באילת ובכרמיאל ,והחברה גרה בכרמיאל אז... אני נודד בכל הארץ.לגבי הריברסינג לא יודע ,המסע שלי תפס כיוון איזוטרי מה ,כל העניין עם אנרגיות הקריסטל משפיע עלי מאד. מלא חויות נפלאות/מוזרות. תודה על ההזמנה ושבוע נפלא לכולם אורי

מקווה שהתאזנת כבר עם אנרגית

הקריסטל אורי יקר באילת כרגיל נפלא- והיא תמשיך להיות כאן ולחכות לך כשתנדוד שוב דרומה חיבוקים חמים

Anabel74

New member
תודה על התשובה

זה נשמע מאוד מעניין. האם את מבצעת בדיקה אנרגטית של המטופל לפני הטיפול? או אם יש צורך גם פתיחת צ´אקרות והזרמת אנרגיה לאיזון כללי לפני הטיפול?

שלום אנבל- לשאלתך- לא איני עושה

ניקוי צאקרות לפני הריברסינג זה טיפול בפני עצמו- מאד מבורך אמנם- אך לא באותו הזמן

גריני

New member
אני רוצה ריברסינג

נוווווווווווו!!! דחוף לי! לוחץ! תני לי את המרחב הזה - להוציא את כל הג´יפה
באהבה, גריני

גריני יקירתי- תוך שבועים שלושה

אודיע לך דרך הפורום שבוע לפני הזמן- זאת סדנה של 2 מפגשים- כל מפגש בן שעתים שלוש- צריך להביא שמיכה-ומשהו לאכול- כי יש כאלה שמתעוררים מהריברסינג עם רעב חזק מאד- מבטיחה לידע אותך- וחביבתי סבלנות זה תיקון של ברכה- ח ח ח ח

urifelsher

New member
כןןןן להביא הרבה אוכל ../images/Emo13.gif

"כי יש כאלה שמתעוררים מהריברסינג עם רעב חזק מאד"

למעלה