לאבירון ברי וכולם...

odeliya

New member
לאבירון ברי וכולם...../images/Emo53.gif

אני נמצאת כרגע בקופנגן עם בעלי הטרי (ירח דבש) יורד כאן גשם כל הזמן, היינו כבר בכל האיים כולל קופיפי המדהים, אנחנו מתים לעוף מפה, אם תוכלו בבקשה להגיד לנו לאן כדאי לצאנג מאי לטרקים או לבנגקוק או לקנצנבורי מה מזג האויר שם עכשיו? הטיסה חזרה ב 29/11/02 איך כדאי לנצל את הזמן? מה לעשות קודם? בטרק של מי כדאי לצאת בצפון בצאנג מאי? ואיפה לישון בצאנג מאי אחרי ולפני הטרק אנחנו רוצים בית מלון עד 1200 באט. איפה לישון בקנצנבורי ובנגקוק עד 1200 באט במקומות נקיים עם מים חמים. מחכים לתשובות , תודה רבה על העזרה....

בועית

New member
לללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאא

אל תגידי לי את זה....... בעוד 16 ימים אנחנו בתאילנד והיעד העיקרי שלנו זה קופנגן אני מקווה שהגשם יפסיק
אם תוכלי לפרט קצת יותר לגבי מזג האוויר אני יודה לך מאוד מאוד מאוד, ז"א עד כמה גשום שם, האם חמים , חם , או נעים או קריר מה קורה שם בדיוק?

makanaonao

New member
את רואה?... ../images/Emo10.gif

יורד שם מלא גשם ופיכסה ואני אהיה שם חולה ואז אני אמות ואת תחזרי הבייתה בלי אחות!
ואבא ואמא יכעסו עליך ואז יגידו למה הייתם צריכים לנסוע לקופנגן ואז אתם תגידו שצדקתי כשלא רציתי לנסוע וחבל שלא לקחתי את העבודה ההיא שרצו אותי בה ואז...

בלה בלה בלה הכל יהיה בסדר ../images/Emo24.gif

אז יורדים קצת
ובטח
לכם אבל לא נורא... הכל חוויות והכל יעבור קחו הכל בכיף בעתיד אתם תיזכרו זה ואף תצחקו הינה מזג האוויר וכאן מקומות בצא´נג מאי ופרטים על הטראק ועוד מקומות עוד משהו? אךך אני מקנא אני מוכן להיות עכשיו במקומכם ואתם תהיו כאן עם ה-

oketz1

New member
תגידו חבר´ה , מה אתם בלחץ

אז יורד קצת גשם, מה אתם עושים סיפור מזה אם יורד גשם עכשיו זה לא אומר שיירד גשם גם בעוד 16 יום וחוץ מזה גם אם יירד , מה כבר יקרה ?? לא תינמסו זה בטוח בתאילנד חם מוות גם כשיורד גשם והאמת , אני זוכר שכשהייתי בתאילנד לפני חודשיים ירד גשם בקופנגן בשלשה הימים הראשונים שלי שם וזה בכלל לא מנע ממני לעשות חיים , להיכנס לים חופשי. אין לכם מה לדאוג , תמיד אפשר להעביר את הזמן בתאילנד גם אם יורד גשם.

makanaonao

New member
זה היה בצחוקים ../images/Emo8.gif

ותודה על הלינקים
שבת שלום מקנאונאו

aviron

New member
לא להאמין... קרררר בקו פיפי !

נשבע לכם ! בימים האחרונים כזה מעורפל וקריר בקו פיפי... העולם השתגע! יכול להיות שזאת תכנית של בין לאדן? מאמין שיחזור להיות חם, שמש ולח בעוד קצת ימים... בכל מקרה - בשבוע שעבר ירדו מ´זה מבול של גשמים בצפון. היום כשנחתתי בבנגקוק - ראיתי מהמטוס שכל אגן איוטיאה מוצף... בקאנצנבורי אני מחר - אז אדווח מחר בערב מה המצב שם. יהיה בסדר - יהיה חם, לח ודביק בימים הקרובים...

aviron

New member
וגם בקאנצנבורי לא חם...

מן שמים מעוננים שכאלה, לא לפהולא לשם... ב"הגשר" מתכוננים לפסטיבל "הגשר שעל הנהר קואיי"... גסטהאוסים צפים בנהר - יופי של אפשרות לינה. ד"ש מהפטפונג.

הגרה1

New member
לא לפספס את צ´יאנג מאי

ממש כדאי. תגיעי לצאנג מאי ותוכלי לברר בטאנה גסטהאוס על טיולי ג´יפים או על טיולים רגליים. אני עשיתי קורס בישול בסיאם קוקינג קלאס שהיה מדהים. כדאי גם להגיע לפאי ולעשות יומיים רפטינג. אם אתם בקטע של טיולים רגליים רציניים יש את סוכנות טופר וגם את WIRIYA HOUSE שזהו גסט האוס קטן שמארגן כאלו טיולים. לא להפסיד את שוק היום והלילה ולעשות שם קניות כי זול נורא. ממש חוויה.

למעלה