לאבירי ואבירות השולחן העגול

eliya-l

New member
לאבירי ואבירות השולחן העגול ../images/Emo66.gif

שמעתי שמועה שאתם כאן ובכלל לא סיפרתם. בכל מקרה השארתי הודעה במקומנו הוותיק על המפגש אך לא קיבלתי תגובות לכן אני שולחת אותכם לשם להודיע לי מה קורה האם לקיים או לא לקיים את המפגש המתוכנן. אליה

יחפנית

New member
אוווווווווווווווווו תיראו מי הגיע .

היי את .......... תביאי חיבוק רגע ......... וואוו כמה כיף ......ואחד נוסף ל"מתנה" הגדלה לצידך ..........חחחחחחח ממתי זה הפך למקומך הוותיק ????????... חחחחחחחחחח מה כבר שמת מכתב התפטרות בקודם ??????? כל מקום הוא המקום הנכון בו את נמצאת ..... אז מה יש מפגש מסביב לשולחן העגול ??????? אולי זה יפתה אותי מספיק להגיע הביתה ....... מה שלומך ? לונג טיים נו היר ........ טוב איזה איזה כיף שהגעת ........ חיבוק ענק .... אני וברוך נחיתתך ציפורה נחמדת כך במפתיע לחלוני ..........

eliya-l

New member
הי יחפנית ../images/Emo141.gif

חס וחלילה חס וחלילה, לא התפטרתי מן המקום ההוא - אני שייכת יקירתי לבני מזל גדי שמאוד אוהבים את הבית שלהם - והמקום ההוא - זה בית. המקום ההוא זה גם המקום הוותיק שם השארתי הודעה לאבירי ואבירות השולחן העגול על מפגש ב- 1 במרץ. מאחר ולא כל כך ראיתי אותם שם בימים האחרונים הושארה לי הודעה לחפשם בשביל קליפות .... ולכן הגעתי הלום. המתנה הגדולה כבר ישנה חלומות פז. ואמא שלה בוודאי עוד מעט גם כן תלך לעשות כך. מתי את באה? אל תשכחי לקחת מהחברה שלך את חפצי בבקשהההההההההההה וחוץ מזה אני אוהבת את הנעלים שלך! אז למה יחפנית????? - סתם אוהבת אליה

למעלה