לאביר שהציל : )

קיט

New member
לאביר שהציל : )

תווודדה, היה כ"כ מועיל-אין לך מושג עד כמה... נראה לי שהצלת אותי מהתקף, השיחה הייתה כ"כ נחמדה. אני שמחה שצא לי להכיר אותך קצת :), אביר מעכשיו אני לא מוותרת לך, אתה חייב לכתוב לי :) ויאללה, להתחיל להזיז דברים!!! ב-הצלחה ענקית!!!!! אוהבת קיט

lance-knight

New member
קיט יקרה

מאוד שמחתי שזה עבר לך בשלום. מצטער שמגיב באיחור. כל היום הייתי עסוק. נכנסתי לפורום רק בערב וכבר לא היה לי זמן לכתוב. אז כותב לך עכשיו, כשחזרתי הביתה ממשמרת. השיחה באמת הייתה מאוד נחמדה. ובטח שאני אכתוב לך- בשמחה. גם לי היה מאוד נחמד להכיר אותך- טיפה, אבל בכל זאת. ואת יודעת- איזה כיף שיש לך כשרון כזה. ציור, כמו בעצם כל האמנות- זה סוג של התבטאות. את יכולה לשפוח את ההרגשות על הנייר. אני בעצם יכול לעשות אותו דבר, אבל עם התווים- למדתי לנגן בילדותי. אבל לא עשיתי את זה כבר הרבה זמן. טוב, אז ביי בינתים. ושתהיה לך המון המון הצלחה בלימודים. yours sincerelly lance-knight ותכתבי

קיט

New member
היכולת לצייר היא

באמת משהו שאני מודה עליו.. מצחיק אתה הזכרת לי כמה אני קינאתי באלו עם הכישרון המוזיקלי...אבל האמת שאומנות- ולא משנה איזו, זו ברכה. דרך להבעה עצמית בונה. ויוצרת. הציור זה החלק הכי פנימי שלי . תודה על התגובה קיט

נ.ב

תודה על המחמאה.

goto

New member
נטע תודה...

תודה שחשפת בפני את האתר ´במה חדשה´ הרבה זמן אני מחפש מקום לפרסם יצירות שלי. כהדף שלי יעלה (אם) אני ישטף אות הפורום

למה אם?

הדף עולה בכל מקרה ותמיד. ואני חושבת שהדבר מתבצע שם אוטומטית, תבדוק את זה. רק ליצירות לוקח זמן לפעמים עד שהן מתפרסמות. בהצלחה בבמה!

לא רק שירים

גם סיפורים. וכפי שהבטחתי אתמול בצ´ט לסטון ולקיפודת הים, אני מצרפת עכשיו קישור לסיפור שכתבתי בבמה ושהתפרסם היום: הסיפור

lance-knight

New member
קיט, אני חושב

שציורים שלך חייבים להיות מאוד יפים אם הם מבטאים את הפנימיות שלך.

קיט

New member
אביר ,ואני חושבת

שמה שאמרת מאוד מתוק , גם אם זה מאוד תלוי בעין המתבונן..:) . תודה

למעלה