|לאבישג ולליאור ובעצם לכולם

לליאור ולמי שניצב בפני אותה בעיה

אני כשהתחלתי גלשתי סתם לאתרים העוסקים ברפואה,ולאט לאט התחלתי לסנן מהם את המידע שלדעתי יעזור לי. אותו הדבר עשיתי גם באתרים משפטיים,רשמיים וגם פרטיים. קראתי בלי סוף,מה שמאוד חשבתי שמעניין הדפסתי ושמרתי. היות ואני קורא רק בעברית הייתי מוגבל לאתרים בעברית, כמה שהבנתי באנגלית יש חומר רב פי כמה. אני אנסה להזכר מאיפה הכי נעזרתי ואכתוב כאן, בכל אופן תתחיל לגלוש לבד, ותראה לכמה חומר מתאים תגיע. גלישה פוריה ונעימה ולהשתמע.

lior_r

New member
תודה פיני ../images/Emo20.gif

אני אנסה לחפש כשיהיה קצת יותר זמן. בכל מקרה אם תזכר באתרים תודיע לי...

|לאבישג ולליאור ובעצם לכולם

הלכתי לוועדה בביטוח לאומי כהרגשה שאכן מצבי לא טוב ואקבל את המגיע לי כחוק . כשראיתי את הזלזול וחוסר ההתחשבות בי,התחלתי לפעול כפי שפעלתי. לפי שהבנתי במשרד הבטחון היחס זהה. התיחסתי לזה שמגיע לי ורוצים לנשלני ממה שמגיע. החומר שחיפסתי לזה לא משנה אם היתה תביעה בעבר כנגד המלל או חברת ביטוח, או משרד הביטחון .בסוף הכל שמצאתי עזר לי. לליאור ירון ואבישג כנסו לאתר של המלל לאתר של ש.י.ל. לאתר של הרשות השופטת לפסקי דין של העליון , המחוזי ובתי הדין לעבודה. אתר מעולה נוסף של עו"ד חיים קליר.זה לקח לי שעות וימים אבל בסוף זה הצדיק את הזמן שהושקע. כל פעם שנכנסתי למדתי עוד משהו. חבל שלא שמרתי כלום. קדימה לעבודה ובהצלחה

RomiVais

New member
היי פיני..

יש לך במקרה קישורים לצרף לנו בנושא? ואיך אתה מרגיש? שיהיה לך ולכולם המשך יום נעים

לרומי שלום ותמשיכו בתביעה שלכם

לצערי אין לי יותר את החומר שבו נעזרתי.אבל אם תחפשו באינטרנט באתרים שהזכרתי בהודעה קודמת, אני משוכנע שכל אחד יתקל במשהוא הדומה למקרה שלו . רק היום בחיפושי אחר חומר שלא קשור כלל לנו, נתקלתי בעניין שיכול לעזור לליאור ולאבישג או לעו"ד שלהם, בית משפט מחוזי ת"א "עא"3191-01 בזמנו כל יום מצאתי משהוא שעזר לי. . ולך רומי בקשר למכונית שאינה מתאימה לאמך,דווקא מנסיוני מול משרד הבריאות ועדה לניידות ,הם מאד מתחשבים ומנסים להקל ולפתור בעיות. תנסו לברר איתם שוב. יכול להיות שמשנה אם היא נוהגת בעצמה או לא.

RomiVais

New member
אני חושבת שזה אכן משנה..

אם היא נוהגת בעצמה או לא. העניין הוא שאצל אמא שלי הרגליים חלשות במיוחד אך גם הידיים איבדו מהחוזק שלהם בשנים האחרונות.. כך שלא נראה לי שהיא זו שתנהג..
לך על המידע אנחנו אכן נבדוק את העניין לעומק!

למעלה