לאבישי ולכולם

kfir number 1

New member
לאבישי ולכולם

מה קרה אבישי? למה בלעת את הלשון? בגלל שאני יודע משהו על התעשייה אתה נדהם? אתה חושב שרק אתה גאון? ולזאת שרצתה סרט אימה פסיכולוגי לכי לאתר IMDB אתה מעולה לקולנוע ותחפשי שם שמות של סרטי אימה כולל פסיכולוגי.

A v i s h y 1 7

New member
ל- kfir number 1

Wat The Fuck ??????????????????? מה זה היציאה הזאתי???? למה נראה לך ש"בלעתי את הלשון"??? ויופי לך שאתה יודע משהו על התעשייה הזאתי ולא לא רק אני חושב שאני גאון יש עוד הרבה שחושבים ככה
! אני מבטיח לחפש את הסקר הזה ואת המצעד נתקלתי בהם לא פעם אחת ובשניהם כתוב שפסיכו הוא המותחן הפסיכולוגי הגדול ביותר של כל הזמנים והוא נמצא במקום הראשון, אולי במצעד שאתה ראיתי הוא לא זכה אבל בשניים שאני ראיתי הוא היה במקום הראשון ואני רואה מצויין !!!!!!!!! אז בבקשה אל תתנשא עליי כי כל אחד בתחום שלו אני יכול להתנשאות עלייך בספייס גירלס אתה יודע משהו ???? אההה אההה אתה רואה את לא יודע כלום !!!!!! חחחחחחח.... סתםם אחי בצחוק לא צריך לריב על השטויות האלה באמת זה כולה סרטים ! בכיף !

kfir number 1

New member
אבישי

אתה צודק בשביל מה להריב? זה סרטי אימה וזה הדבר הכי מעניין וזה שאתה יודע וזה שאני יודע רק יעזור לאנשים בשאלות ובהערות מבין? ואם תרצה תוכל להעזר בי בסרטי אימה

למעלה