לאבישי

kfir number 1

New member
לאבישי

לידיעתך ערוץ E דירג את מגרש השדים במקום הראשון אתה יכול לשאול מומחים בדבר והם יגידו לך שזה הכי מפחיד שראו לגבי פסיכו ראיתי זה לא מפחיד זה מסקרן רק לפעם 1 (צפייה לפעם 1 הכוונה) מגרש השדים היה מועמד לאוסקר 1973 ועשה מהומות באותה תקופה בארהב וחוץ מזה סרט אימה משובח אי אפשר בלי "שתיקת הכבשים" עם ד"ר חניבעל לקטר וקלריס סטרלינג (גודי פוסטר ואנתוני הופקינס המעולים) שדווקא כן זכו באוסקר ובצדק! פעם 1 שראיתי אותו לא ידעתי כמה גאוני ומבריק

A v i s h y 1 7

New member
ל-kfir number 1

אני ראיתי את התוכנית בערוץ E וה"מומחים" אין לי מושג מי הם... אבל זה מה שהיה כתוב במצעד וגם במצעד 100 הסרטים המפחידים ביותר פסיכו במקום הראון שמוגדר "מותחן אימה פסיכולוגי"...
בכל מקרה אני מאוד אוהב את מגרש השדים המקורי אבל פסיכו בהרבה יותר טוב גם פסיכו 2 מעולה !

kfir number 1

New member
לאבישי

המומחים הם אנשי התעשייה הקולנועית של ארהב וכמעט רובם מסכימים שמגרש השדים הוא הסרט המפחיד.נכון שפסיכו של היצקוק הוא בין הנבחנים מהסיבה הפשוטה שהוא קלאסי ובשנות ה60 לא היה כל כך מודעות לסרטי אימה עכשיו תגיד לי שהיה את דרקולה ופרנקשטיין ואתה צודק אבל "פסיכו" נבחר בין הגדולים בגלל שהוא בוים עי היצקוק המלך של האימה וגם שהוא פסיכיאטרי מהסיבה שמי שראה את הסרט פעם 1 לא תיאר לעצמו שאנתוני פרקינס רצח את גנט לי ו"אמא" שלו בעצם הוא זה היה מפתיע ומרעיש כי לפני היצקוק לא חשבו על סרטים עם סוף כזה אתה מבין? ולגבי פסיכו מ98 של גאס ואן סנט לא אהבתי כי גם חיקוי ואני לא אוהב חיקוים אני אוהב דברים מקורים וזה לא אומר שאני לא אוהב את ואן סנט ממש לא הוא עשה את "דראגסטור קאבוי" ואת "אלפאנט" והוא במאי לא רע פשוט לחזור על יצירת מופת לחלק מהמבקרים היה ממש דבילי וחבל כי הוא במאי יחסית יוצר

למעלה