לאבישי

tamam44

New member
לאבישי

אני כמעט בטוח שראיתי אותך בהופעה. אתה זוכר אולי אם בזמן שהייתה ההפסקה הקצרה בהתחלה אז ראית מישהו הולך עם חולצה שחורה נמוך מעט ממך והולך לכיוון הדוכן של המוצרים של שרית ואתה הלכת לכיוון השני, לכיוון של השערים והסתכלת וחיפשת את השער שלך עם בקבוק ביד. ותיק על הגב... אתה זוכר אם ראית אותי??? עברתי ממש לידך ואמרתי שאני מכיר מאיפה שהוא אותך עד שהיום פתחתי את אחת הגלריות וראיתי תמונה שלך ושל שרית.

Nicol1991

New member
חח מה היתלהבות?

גמני ראיתי המון מעריצים...ניבה,עומרי,סופי,תמיר,חמי,סמואל ועוד הרבה

חן חמי

New member
אני ראיתי את

לאה שלי תמיר לירון יפעת עינב מעיין סופי סמואלוב כמובן ניבה מושיק ענבל עמית דר ואת המעריצים מהיומלדת ההיא עם השמלת כלה וכל השורה שלה ואת אורנה ועוד מלא מלא ואת לאון ועוד מלאאאאאאאאאאאא ובתיה גם

Nicol1991

New member
חחח גמני ראיתי תזאתי עם השמלה

ככה היא מתלבשת לכל האירועים או שהיא שוב היתחתנה?חחחחחח

Music4Life

New member
זאת עם השמלה....

אני זוכרת פרצופים מאד טוב, וראיתי את הבחורה הזאת ולא הבנתי מאיפה היא מוכרת לי ונראה לי שאבישי אמר לי שזאת ההיא מהיומולדת עם השמלה... חחחח

mor mor2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ניקול לא הזכרת אותי
שנים לא דיברתי איתך! ובואנה ההיא עם השמלה מה נסגר איתה?! מזה השמלות האלה באמצע החיים?!

Nicol1991

New member
לההה באמת ראיתי אותך?לא זכור לי

איזה שיעמום ביומיים האחרונים!אני מתחרפנת!

mor mor2

New member
חחחח סבבה שתלבש שמלות ושתהיה בריאה

חחחחחח תאמת גם אני לא ממש זוכרת שראיתי אותך..מתי זה היה?? חחחחחח אין מחשב ואין אותי בטל' אז משתעממים אה?!

Nicol1991

New member
תאמת למחשב אני מתגעגעת אליך לא!

חחחחחחחח סתם... לאב יו!אני רוצה שוב קיסריה!זוכרת שמסטול הזה?חחחח

mor mor2

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo23.gif לאב יו

וברור לשכוח ת'מסומם המעפן הזה עלק שיגעתי לו ת'מוח..מה אני אמורה לעשות בהפסקה?! להסתכל על אנשים?! כאילו מה הוא מפגר??.. טוב גמרתי להוציא עליו ת'עצבים חחחחח ומתי מחזירים לך ת'מחשב? גם כן את רק לקלקל אותו את יודעת
..סתם חולה עלייך אחותי

A v i s h y 1 7

New member
אמממ....

לא נראה לי ... אני לא זוכר... ת'אמת הייתי עם חולצה לבנה וג'ינס ואח"כ שמתי חולצה של שרית

למעלה