לאבנה שקדים
הכנתי "לאבנה" שקדים אבל לא יצא כמו הגבינה של "einuts". שמתי את כל המרכיבים בגבינה שלה: שקדים שמן זית שום מלח לימון. הבעיה היתה במרקם. נשארו חתיכות וגם טיפה מיימי כי הוספתי קצת יותר מידי מים כדי לעזור למעבד מזון לטחון טוב יותר את השקדים. מעניין שאת בקשיו המעבד טחן למשחה חלקה ואילו את השקדים למרות שטחנתי די הרבה עדיין החתיכות נותרו. תמונות בהמשך.
הכנתי "לאבנה" שקדים אבל לא יצא כמו הגבינה של "einuts". שמתי את כל המרכיבים בגבינה שלה: שקדים שמן זית שום מלח לימון. הבעיה היתה במרקם. נשארו חתיכות וגם טיפה מיימי כי הוספתי קצת יותר מידי מים כדי לעזור למעבד מזון לטחון טוב יותר את השקדים. מעניין שאת בקשיו המעבד טחן למשחה חלקה ואילו את השקדים למרות שטחנתי די הרבה עדיין החתיכות נותרו. תמונות בהמשך.