לאגו די גארדה - מידע עדכני...?

לאגו די גארדה - מידע עדכני...?

אני מחפש אנשים שטיילו עם אופניים עצמאית או עם מדריך באזור גארדה שבאיטליה בשנה האחרונה. אשמח לכל מידע על טיסות, לינה, וכו' תודה מראש לכולם, אלון.

אלון - קבל

מלון,מדריך ושרותי הובלה והקפצות (משדה התעופה, לדאון היל וכו') הסוכנות מספקת מדריך בשם אנדריאה. טיסות למילנו (3 שעות מגארדה) או וורונה (30 דקות מגארדה) - בכל מקרה, לוקה לוקח אותך מכל שדה תעופה באזור. The name of the agency: TooFast Email: [email protected] The contact: Luca Zanella Web site: http://www.mtb.ongarda.com/ Too Fast - Trentino Bike Via al Cor, 14 38069 Torbole sul Garda (TN) ITALY Fax +39 0464 50.61.49 Mobile tel. +39 329 43.52.878 e-mail: [email protected] web: http://mtb.ongarda.com c/o Aura Travelstudio Tel +39 0464 55.19.25 Fax +39 0464 55.69.19 HOTEL SANTA LUCIA [email protected] SEE THE HOTEL : www.torbole.com/santalucia MARINA

דרך אגב אני בגארדה בין ה-18 ל-25

באוגוסט אם אתה צריך איזו עזרה בקוארדינציה או אינפורמציה...

liorsion

New member
וואו, כמעט איתנו

יוצאים +- ב23. אולי כמה ימים לפני. איזו רמה אתם רוכבים? מחפשים שותפים?

הפעם הארוע הוא משפחתי

אם כי אני זומם יום יומיים רכיבה. אשמח להצטרף אליכם לאחד הימים, אני ב-25 חוזר לארץ, כך שנראה לי שב-24 זו בעצם האפשרות היחידה, אלא אם אתם מגיעים קודם.

liorsion

New member
איזו רמה?

אני והפנתרה אמנם אוהבים סינגלים טכניים משהו אך מטיילים בסבבה..

liorsion

New member
וואו, כמעט איתנו

יוצאים +- ב23. אולי כמה ימים לפני. איזו רמה אתם רוכבים? מחפשים שותפים?

יורם חן

New member
אלון, יש לי בבית מפות רלוונטיות

אני יכול לרשת אותך במסלולים שעשינו שם , מעבר למידע שרשם ציקי. מצטרף להמלצתו על המלון והסוכן בטורבולה (היינו שם יחד באוגוסט שעבר)

תודה לכם...ניסיתי ליצור קשר עם

לפני חצי שנה ניסיתי לתקשר (בהמלצת יורם) עם החברה הזאת באי מייל, ללא הצלחה - פשוט לא ענו לי. אנסה היום שוב, בכל מקרה - רב תודות ! אלון.

alonaski

New member
הי אלון! שנה שעברה טיילתי שם עצמאית

עם בעלי (העצמאי
) ואני אוכל לעזור לך במידע!! יש לי המלצה מצויינת למקום לינה נהדר ולא יקר בטורבולה וכל מה שתרצה... אתה מוזמן להתקשר!

kaitz

New member
אלונה שלום!!

שלום אלונה אשמח לשוחח אתך על טיולים שאנחנו עורכים ולהשתלב בטיולים שלכם אפשר לשלוח לי מייל [email protected] תודה שלמה אורבך

alonaski

New member
= נורא מעליב!!! ../images/Emo10.gif ומה עם שאר

חברי פה בפורום???... = הם לא מוזמנים??...

kaitz

New member
אין צורך להיעלב

אלונה אני מתייחס אלייך כאל נציגה בכירה כולם מוזמנים תמיד כמובן אותו דבר לגבי הקבוצה שלנו המונה 4-5 קבועים אם שכחת אני הוא זה שניסים ממוטואופן המליץ לך לדבר אתי בענין הטיול לגארדה שאותו עשינו בשנה שעברה

alonaski

New member
אהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלמה!

אני שוברת את הראש לאן לשייך אותך... ומאיפה השם שלך מוכר לי...
נדבר!!!

רק דבר אחד אני כן יודע.....

שיש שם הרבה חנויות! אני הייתי שם כמעט שבוע (ועוד כמעט שבוע בשאר איטליה...) ורציני- כמות הרוכבים שם עצומה....גם בהרים וגם במישורים- פשוט להוציא את העיניים.... בגארדה יש עיירה על האגם שנקראת פסצ'ירה (לכתוב: לא יודע איך, חפשו במפה) ורק שם יש איזה 3 חנויות אופניים (שאני ראיתי, אולי יש עוד כמה....) אתה מתכוון רק לרכב או גם לערוך "פשיטת קניות" על החנויות שם?

למעלה