לאגים לסנייר באיזור המרכז מישהו יודע איפה אני מוצא,במחיר סביר?
B Bonbon1948 New member 10/4/13 #2 בעיקר אצל בוזין אבל נסה גם בחנויות אחרות. נסה גם לברר לגבי קנייה מחול, אולי יצא יותר משתלם?..
L liberdi New member 10/4/13 #3 אני משפץ סנייר פשוט כך שלהביא מחול ,לא משתלם, בוזין אבדוק תודה.......
L liberdi New member 11/4/13 #4 בונבון,הלכתי לבוזין,המשך... הוא הציע לי לאגים [תעשייתיים] ממתכת,כרגע אני עובד על ההחלפה,אעלה תמונות כשאסיים...
בונבון,הלכתי לבוזין,המשך... הוא הציע לי לאגים [תעשייתיים] ממתכת,כרגע אני עובד על ההחלפה,אעלה תמונות כשאסיים...
L liberdi New member 11/4/13 #5 הסנייר אחרי: כאמור בעצתו של יוסי בוזין החלפתי לאלה שבתמונה..... מענין איך זה ישפיע על הסאונד..........
הסנייר אחרי: כאמור בעצתו של יוסי בוזין החלפתי לאלה שבתמונה..... מענין איך זה ישפיע על הסאונד..........
L liberdi New member 12/4/13 #7 תודה,נשמע מאוד פאנצ'י ומפוצץ,המשך מתאים לרוק [גיטרות דיסטורשן וכאלה]........ הסנר ה"איכותי" שלי Mapex Black Panther Black Widow קצת נעלם מתחת,אני מתופף עם פחות כוח.....
תודה,נשמע מאוד פאנצ'י ומפוצץ,המשך מתאים לרוק [גיטרות דיסטורשן וכאלה]........ הסנר ה"איכותי" שלי Mapex Black Panther Black Widow קצת נעלם מתחת,אני מתופף עם פחות כוח.....