לאדון גיא מרקמן

לא תדעי

New member
לאדון גיא מרקמן

אז רק לידיעתך ראש העיר מר גבי קדוש שאתה כל כך מתנגד לו ולא ברור לי למה ניסה להפריט את מרכז האומניות אך מאחר והמקום בנוי על שטח הנמל לא ניתן לעשות זאת כי הנמל מתנגד אז.............אנא ממך תבדוק את הדברים לפני שאתה משמיץ ושוב אתם תקבלו את גבי קדוש לעוד 5 שנים רק בגלל הרוע שלכם תחשוב על זה

pilovich shahaf

New member
לא תדעי....נכון אמרת לגבי העובדה..../images/Emo63.gif

שלא ניתן להפריט את "מרכז האומנויות" מאחר והמקום בנוי על שטח נמל אילת/רשות הנמלים....ורשות הנמלים/נמל אילת מתנגד/ים להפרטה של המרכז על ידי העיריה....
מאחר ואת/ה בקיאה/בקיא בפרטים, שמא תענה על שאלתי ששאלתי לעיל בכלל והיום שוב בפרט...מה המשותף בין "מרכז האומנויות" לבין "חוף הדקל"...
המשך יבוא..
מבחן התוצאה. פ"ש.

אאא

New member
פ.ש.החביב וטוב הלב../images/Emo131.gif../images/Emo53.gif../images/Emo41.gif|

לפי הדברים שקראתי, בשימך, מבין אני, שיש לך את כל התשובות לשאלות שאתה בעצמך שואל.לכן אנא עזור לי לעשות סדר במוחי הדל. מה הקשר בין "מרכז האומנויות", לבין "חוף הדקל"
ולפי דבריך אתה מבין גדול בנושא-אז, שאלתי הבאה היא : האם ידוע לך- כמה אחוזים יש למר רפי הוכמן בחוף הדקל
אנא אל תמהר בתשובתך,הייתי ממליץ לך לבדוק זאת הייטב . שאלה נוספת שעולה במוחי היא-מה הקשר בין פרוייקט שנעשה לפני שנים(ויכול להיות שהוא שגוי),לבין ניהול גרוע, שהיה,ועדיין קיים, מאז מר קדוש קיבל לידיו את ה"פיל" הנ"ל

אאא

New member
פ.ש-החביב -קח את הזמן שלך../images/Emo35.gif../images/Emo57.gif../images/Emo70.gif

אל תלחץ, אלו הן כמה שאלות פשוטות,עבור איש נאור כמוך.תודה מראש.

pilovich shahaf

New member
על מנת שנבין מה-../images/Emo38.gif יש לדעת מה ../images/Emo63.gif

המשותף לשני הנכסים, הפרוייקטים הציבוריים של תושבי אילת בפרט ומדינת ישראל בכלל...העובדות/המשותף בין "מרכז האומנויות וחוף הדקל"..:- 1. שני הנכסים האלה נימצאים ושייכים לרשות הנמלים/נמל אילת, שמשלם מיסים למקרקעי ישראל....
2. שני הנכסים האלה, הועברו/הוכחרו לעירית אילת בראשות של מר "רפי הוכמן" ראש העיר לשעבר בין השנים 1985 - 1993, להפעלתם לטובת רווחת תושבי אילת בפרט ואזרחי מדינת ישראל בכלל....
3. שני הנכסים האלה קיבלו את כל הכספים הדרושים להקמתם, כל אחד בניפרד ועל פי צרכיו והייעוד שנבחר "והוחלט לגביו", כגון...:- א.
"מרכז האומנויות"- כל העלות/הכספים למטרת הקמת הפרוייקט, כפי שזה מופיע בדוח´ הבדיקה המצ"ב לדיון בשירשור זה, שולמו על ידי עירית אילת, באמצעותה ובפיקוחה...
ב. ."חוף הדקל"- כל העלות/הכספים למטרת הקמת המסעדה/קיוסק, שרותים ומקלחות, סוכת מציל ועוד, שולמו על ידי עירית אילת, חפח"א/חמ"ת ונמל אילת באמצעותה ובפיקוחה...
4. שני הנכסים האלה עברו בירושה למר גבי קדוש ראש עירית אילת, שזכה בבחירות ב-1994...
5. שני הנכסים האלה נכון להיום, ניכשלו מבחינה ניהולית על ידי העיריה לטובת רווחת הציבור בכלל ובזמנים שונים, דהיינו...:- א.
"חוף הדקל" הוחזר לנמל אילת/רשות הנמלים על ידי עירית אילת בשנת 1995/1996, וראש עירית אילת לשעבר מר רפי הוכמן זכה בו-"בחוף הדקל" לאחר שנמל אילת/רשות הנמלים הוציאה מכרז לתפעול החוף....
ב. "מרכז האומנויות"- נכון להיום בכלל וכפי שנאמר בשידור חי ובתכניתו של אמנון לוי בערוץ 2, מר גבי קדוש ראש עירית אילת, מוותר על הירושה שהשאיר לו מר רפי הוכמן, והוא מציע/מבקש מימנו להרים את הכפפה ולקחת את "מרכז האומנויות" כאיש עסקים פרטי,גדול ואילתי-כזכיין פרטי ולהרים אותו לטובת רווחת תושבי אילת בפרט ומדינת ישראל בכלל....
ראש עירית אילת לשעבר מר רפי הוכמן , הצהיר מפורשות בשידור חי בקול הים האדום שהוא "מרים את הכפפה"....
לסיכון..:- אלו הנקודות העיקריות והמשותפות לפרוייקטים הנ"ל.." מרכז האומנויות וחוף הדקל", ולשאלתך...על מנת שנוכל להבין את ה-
שבין פרוייקט שהוקם לפני שנים לבין ניהול גרוע, שהיה ועדיין קיים נכון להיום, עלינו להפנים- ש...."המדיניות והשיטה" במדינתנו הקטנה בכלל ובהעיר אילת בפרט, שכל "נכס ציבורי" יירד לטימיון בבוא הזמן....ורק "יזם פרטי" יצליח להפריח, להרים ולהביא זאת בסופו של דבר לרווחת הציבור....המשך יבוא
לגבי שאלתך...האם ידוע לך- כמה אחוזים יש למר רפי הוכמן בחוף הדקל
תשובה..:- רפי הוכמן, עוזי צוובנר, מרואן נופי "ואיש העסקים גד זאבי" בעלים...ואולי עוד, כמה בעלי מניות המוחזקים בנאמנות, הקימו חברה משותפת " לפיתוח חוף הדקל ", שעומדת וחתומה במכרז מול רשות הנמלים/נמל אילת כפי שהבאתי זאת בקישור הזה....
אין חדש תחת...ה-
מבחן התוצאה. פ"ש.

אאא

New member
פיל ו ביץ´ יקירי../images/Emo53.gif../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif

עכשיו שהמצאת את הגלגל עבורי והבנתי, שאין חדש תחת השמש וכל הנעשה הוא שיעשה,הסבר לי בפשטות,אם רק יזמים פרטיים יכולים להרים פרוייקטים כאלה,מדוע המערכת עושה הכל על מנת,שלא תצלח בידי היזמים פעולתם הברוכה. עוד שאלה קטנה שלא נוגעת במישרין,תאמר לי השם פילוביץ´שחף הוא סוג פיל המרחף עם נטיה אשכנזית על מנת להוציא את האמת לאור

אם ככה למה שלא נפריט את כל העיר../images/Emo144.gif

בשביל מה צריך נבחרי ציבור, ראש עיר, ושאר מיני ירקות
בוןויאג´.

אאא

New member
לא תדעי "היודעת"../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif../images/Emo39.gif

תקבלו,נקבל,יקבלו.יש עוד כמה אפשרויות להשתמש בשורש ק.ב.ל ,אך, הכי חשוב לדעתי,שכל קבוצה מקבלת את המנהיג הראוי לה והוא את הקבוצה הראויה לו. לכן-כל עוד "מנהיגנו" ידאגו לעצמם יותר מאשר לנו ואנו נשב דוממים יהיה מגיע לנו לחיות בצורה שאנו חיים. כל הנאמר עד עתה מביא אותי למחשבה,ש"מנהיגינו"באשר הם, ידאנו תמיד,שלנו,יהיה יותר קשה,על מנת,שלהם("מנהיגינו")יהיה יותר קל

ל - אאא היקר שבת שלום ../images/Emo65.gif

מילים כדורבנות! נמאס כבר מאותם אנשים המכנים עצמם " פוליטיקאים" ולא פועלים לטובת הציבור, אלא, לטובתם האישית בלבד וטובת הקרובים לצלחתם. נמאס גם מחלק מהנשמות הטובות הקוראות לעצמן "עיתונאים/ות ואת "המידע" אותו אנו קוראים בעיתונות המקומית זו רכילות ו/ או מידע מלקק!!! די נמאס, הגיע הזמן שהתושבים יקבלו את האמת בפרצוף: כמו שנציע את המיטה כך נישן בה. אם התושבים לא ישמיעו קול זעקה ויקומו לעשות משהו במקום לקטר או מעל גלי האתר /עיתונות או לכל מי שמוכן להטות להם אוזן לא יחול כל שינוי. זוהי מדינה דמוקרטית אף אחד לא יעמוד מול התושבים עם טנקים ורובים וימנע מהם להביא לשינוי כל עוד המעשים נעשים בצורה דמוקרטית - חיובית ונאותה. אז ממני אליך בתודה

אאא

New member
אביבה יקרה../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

הבעיה המרכזית איתנו,אני לא יוצא מהכלל,שאנו רק מדברים ועושים מאוד מעט למען עצמנו.בספר ויקרא פרק י"ט פסוק י"ח נאמר "ואהבת לרעך כמוך" והלל הצדיק הבין, שקשה מאוד לאהוב את חברך, כמו שאתה אוהב את עצמך,הוא ניסה להסביר לנו זאת בדרך הפוכה ואמר:את השנוא עליך אל תעשה לחברך.מכיון שאנו עם של מזוכיסטים(בתרגום חופשי-אוהבי סבל),כנראה,אנו דואגים שכל סביבתנו תסבול,לכן,אני מצדד בדבריו של הרמב"ם שאמר:אל תעשה רע סביבך וכבר עשית טוב. ממעט פילוסופיה עוד אף אחד לא מת, אבל, מלשון הרע ורוע לשמו מתו רבים וטובים, כפי שנאמר: "החיים והמוות ביד הלשון"
"כיף" להתכתב איתך אני.

למעלה