לאדון דקל היקר!!!!!!!

לאדון דקל היקר!!!!!!!

תן לי להבין........ אתה מתלונן??!?!?!?!!? כאילו לא טוב לך מאה??????? לא כי אני יכולה לשנות!!!!! למה שאתה משתנה כדי שאני יהיה מרוצה????. אין צורך!!!1 אני ישתנה זה בסדר לא אכפת לי....... לא לא בכלל לא אכפת לי

StagaDish

New member
לגברת אסתריק´וש... ../images/Emo122.gif

הנימה היתה נימת הפתעה ועליזות... לא מתלוננת! כפי שכבר אמרתי לך, אם באמת תרעיפי עלי מאה נשיקות! אני לא אספור!... חחחחחח.. אני רק אשמח לקבל כל אחת ואחת! ואני אפילו אקווה שיתפקלו לך עוד כמה!
!so, keep them comin

גיל גיל גול וגיל גיל גל והופ......

עוד אחד נפל! (לא היה לי מקום בנושא) גילושקה מתה עלייך! איזה יום מצחיק היה לי היום ואה ואה אני יספר לך כבר אתה בא מחר לגרין ביץ´?

אני לא מאמינה!!!!

טעיתי פעם שלישית!!! זה לא יאומן העולם ממש עומד להמוטט!! במקום ועוד אחד נפל אומרים והופ שובב אחד נפל! אבוי אבוי לי

StagaDish

New member
לא יודע... ../images/Emo7.gif

העמיסו עלינו שעות תיגבור.. כל יום... אני לומד משמונה עד רבע לאחד.. חוץ מיום ראשון ושני.. שבהם אני לומד עד עשר.. =הממ... ואז אני נוסע למשך החופש.. אני חושב שבסופו תיהיה לי יוומהולדת!
בכל מקרה... אני לא יודע אם אני אצליח לצאת כ"כ.. =(

StagaDish

New member
חחחעעע.. הבהרה

אני לא חושב שתיהיה לי בסופו יומהולדת.. אני יודע שתיהיה לי יומהולדת אני חושב שאני נוסע עד סוף החופש.. זה אני לא בטוח.. חיחיחיחי

אייייייייייייייאאאאזזז"שששש!

את הכותרת נופר בטח תבין גיל אני לומדת מחר מעשר עד איזה חמש ואז עובדת! ואם אני יכולה לצאת אז גם אתה יכול! מחר אתה בא איתי ועם נופרז לגרין ביץ´....! עובדה לא להתווכח בכלל

StagaDish

New member
חחחחחחח

יש לי בררה? אני רק מקווה שאמא שלי תסכים.. =גברת ציפי גם ככה עצבנית עלי שלא עשיתי ת´מבחן בהיסטוריה... לא נורא.. אני אהיה בן מתוק ואוהב.. כמו שאני תמיד..

אייייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזזז"ששש

יה יה פנקוטה יה יה רומצ יה יה השכן שלי בסמטות אפלות עם הגיטרה ראוררררררררררררררררר יש יש עליו חמוד חמוד הוא..... יאאאאאאאפההההההההה

ואת הרצף בדיחות אישיות האלה-

איציק לא ימחק!!!!!!!! בעצם אולי כן כי בסך הכל הוא מנהל הפורום אני פשוט רציתי לנקוט עמדה!

למעלה