לאדון לוקץ'...

אביר68

New member
לאדון לוקץ'...

אח שלי עם כל הפוזה שיש לך ראינו איזה שחקן אתה.. אולי שיחקת ככה בגלל שזה מצולם לטלוויזיה והתרגשת או רצית להראות כמה שחקן אתה... בכל מקרה תתאמן קצת וכשתיהיה באילת מתישהוא אתה מוזמן לבוא לשחק בלי לחץ של טלוויזיה (ואל תשכח להביא כסף אה?!). בהצלחה

pakapaka

New member
צודק אחי

באמת אפשר לדעת אם מישהו הוא שחקן טוב על בסיס פחות מ20 ידיים שראית אותו משחק.. ולנושא רציני יותר- צריך לבצע סלקציה בכניסה לתפוז, איזה ג'חשים יש פה

קודם כל על איזה פוזה אתה מדבר?!

דבר שני,הראו שם איזה חצי מהמשחקים שהיו ודבר שלישי,שיחקתי טוב! הטורניר שם לא דומה לשום טורני ששיחקתי בוא אי פעם,הבליינדים משתנים כל כמה סיבובים ושהייתי ביג בליינד שהוא היה 1000 והיה לי 5100 אז דחפתי אול אין אם זוג ג'ק,אם אתה חושב שזה לא לשחק טוב אז כנראה שאתה שחקן גרוע. היו לי 57 אחוז והפסדתי,אני לא מתחרט על איך ששיחקץ והסיבה שעפתי היו פעמיים COIN TOSS שהייתי עם קרוב ל60 אחוז כל פעם,ודרך אגב לאורך כל החיים שלי התפרנסתי וגם יפה מאוד מפוקר אז אל תבוא ותחשוב שאתה מכיר אותי בגלל משחק אחד שראית בטלויזיה

אביר68

New member
לוקץ'

אח שלי אין לך מה להתעצבן, דבר ראשון אתה צודק- לא ראינו את כל המשחקים שהיו. דבר שני זה שנכנסת עם פקט נסיך אין עם זה בעיה אלה להפך.. הכוונה שלי הייתה על הפוזה שהייתה עלייך.. היית בטוח שכולם קטנים עלייך ושאתה לוקח את המשחק בהליכה. היה לך גם בלוף יפה בהתחלה ושכולם היו בפולד קפצת מהכסא וזרקת את הקלפים להראות לכולם את הבלוף דבר שתסכים איתי לא עושים. בקיצור אי אפשר לשפוט שחקן על משחק אחד ואני מאחל לך בהצלחה בפעם הבאה, רק תשתדל פחות פוזה.. תבוא קטן ותצא גדול.

Papito

New member
באמת שיחקת אותה מינימום פיל הלמות'

כששיחקת די גרוע שם

אני מסכים איתך שהיו לי כמה טעויות

אבל באמת זה משחק שונה ממה שאתם מכירים,היו שם גם מיקרים שהעלו את הבליינדים אחרי יד אחת! בגלל שזה פוקר לטלויזיה אז כל הקצב של המשחק שונה לגמרי. הייתה לי שם יד מטומטמת מול אפרת שחשבתי שהיא הלכה על הפלאש ובעצם היא פחדה ממנו והייתה יד מול אבי כץ שהייתי בטוח שהוא מבלף וטעיתי אבל חזרתי למשחק אחרי שתי הידיים האלה והייתה לי גם יד ממש יפה שלא הראו בגלל שהייתה הפסקת חשמל בגלל זה עברתי ממצב של מקום רביעי למקום שני בלי שום הסבר,בקיצור: לא הייתי במיטבי אבל בכל זאת הסיבה שעפתי לא הייתה טעות במשחק,אם הייתי באותו מצב עוד פעם הייתי מתנהג אותו דבר גם עם הנסיכים וגם עם האול אין יד אחרי זה. אני מניח שבגלל זה קוראים לזה COIN TOSS לפעמים גם מפסידים

למעלה