p e b b l e
New member
לאדות או לא לאדות, זו השאלה
אני רוצה להכין תבשיל כרובית ותפו"א. את הכרובית אני אאדה, אבל לא ברור לי האם כדאי לאדות את תפוחי האדמה. מצד אחד הרי ידוע שאידוי שומר יותר על הערכים בירקות מאשר בישול, מצד שני כמה ערכים תזונתיים כבר יש בתפוח אדמה? מצד שלישי מעולם לא אידיתי תפוחי אדמה ואין לי מושג איך זה ייצא. מצד רביעי אם לא אנסה איך אדע??? אשמח לעצה, תודה.
אני רוצה להכין תבשיל כרובית ותפו"א. את הכרובית אני אאדה, אבל לא ברור לי האם כדאי לאדות את תפוחי האדמה. מצד אחד הרי ידוע שאידוי שומר יותר על הערכים בירקות מאשר בישול, מצד שני כמה ערכים תזונתיים כבר יש בתפוח אדמה? מצד שלישי מעולם לא אידיתי תפוחי אדמה ואין לי מושג איך זה ייצא. מצד רביעי אם לא אנסה איך אדע??? אשמח לעצה, תודה.