לאדם צייט בהמשך לעניין סלקום

לאדם צייט בהמשך לעניין סלקום

שלומלום לך, ראיתי רק עכשיו את התשובה שנתת לי. איזה מכשיר זה בדיוק? איך הוא ביחס לאלטרנטיבות אייפק 1910, הדל החדש, אייפק 3970, 5450? מה עוד אתה יודע? שלומלום

עד יום חמישי אפרסם כתבה עליו

בפאלמי, עם תמונות וכו'. כמו כן אפרסם את המחירים. עד אז, לא ארצה להוסיף דבר.

../images/Emo51.gif אני אמתין בסבלנות

שלומלום לך, אני מקווה שגם תכניס הודעה לכאן לגביי הכתבה בפאלמי שלומלום

ron20

New member
מה זה המחיר הזה ??

7,858.8 ₪ הגזימו קצת ... נראה לי שכל פוקט בסיסי + BT לסלולר בסיסי נותן אותו דבר (ואולי קצת יותר) בפחות מחצי כסף מה גם שהמכשיר לא כ"כ מוכר (לפחות לי) castroman , מה אתה אומר? היה לך רעיון אחר לא?

castroman

New member
המכשיר פסדר לא יותר מזה ->>

מעבד ישן ומסך די גרוע והמחיר באמת מגוחך.....

castroman

New member
ממ...איזה רעיון ?!

אמרתי שאני יכול לקנות SPV (סלולארי עם מערכת הפעלה smartphone 2002 של מיקרוסופט) וכרטיס SD BT בשבילו וגם את ה5450 וישאר לי עודף לאכול שווארמה או משהו כזה, או 5450 עם 7650 שגם יעבוד מצוין...

navotvolk

New member
אז בואו נעשה סדר שניה

נגיד שאני רוצה smartphone ppc2002 מה הכי מומלץ? הקישקוש של סלקום? השרוול הרחבה לipaq או משהו אחר? אני אישית ממליץ לכתוב איזה מאמר על זה כי הולכות לרוץ כאן המון שאלות על זה ככל שהנושא יעלה יותר לכותרות

castroman

New member
לא הבנתי ->>>

יש שני מערכות הפעלה ->>> 1.pocket pc 2002 למחשבי כף יד...כמו כן יש את pocket pc phone editon שזה שילוב של מחשב כף יד עם סלולארי... 2.smartphone 2002 לסלולארים... כל אחד ליעוד שונה. הכי נוח והכי מומלץ זה "הקישקוש של סלקום" -> כי יש בו את השילוב הכי טוב והכי פשוט, השרוול הרחבה GSM\GPRS עוב מצוין, אבל מגדיל את גודל המכשיר...

navotvolk

New member
השאלה היא

השאלה האמיתית היא האם בזמן אירוע בטחוני האינטרנט במכשיר של סלקום יעובד או לא כי זה באמת מה שחשוב לי (אני מפתח אפליקציות לשעת חרום) ואם לא אז איפה כן? חוץ מבשרוול הרחבה של Ipaq

castroman

New member
אני חושב ../images/Emo26.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo165.gif

שזה לא קשור למכשיר עצמו אלא לרשת
לכן המכשיר לא יעבוד כמו שאר המכשירים הסלולארים האחרים
אבל בכל מקרה תברר בסלקום, תשלח להם מייל או תיצור איתם קשר בטלפון

תודה אדם, במחיר הזה אין סיכוי

שלומלום לך, תודה על המידע, אני גם ממתין לכתבה המורחבת על המכשיר. בכל מקרה במחיר הזה אין בכוונתי לרכוש אותו שלומלום

למעלה