לאדם שאתם אוהבים יש חבר/ה מה עושים?

לאדם שאתם אוהבים יש חבר/ה מה עושים?

בואו נאמר שיש לכם רגשות כלפי אדם מסוים, ואף חיזרתם אחריו תקופה מסוימת, אך ללא הועיל ופתאום יום אחד הוא אומר לכם שיש לו/ה מישהו/י. מה הייתם עושים בנידון?

HyPeR SoNiC

New member
אווץ'

אחי לדעתי אין ממש מה לעשות נגד זה.... אבל אפשר לפרש את זה ב-2 מובנים: או שאין לה רגשות כלפיי (מצב היפוטתי - מדובר בי), והיא לא רואה בי יותר מידיד... או שהיא בכלל לא שמה לב לחיזורים שלי ולא ידעה שיש לי משהו אליה..... אני הייתי מחכה קצת..... נותן לזה קצת זמן..... מי יודע, אולי זה לא ילך ביניהם ואז השטח שוב יהיה פנוי...... מקסימום - תמיד טוב לספר לה.... אלא אם כן היא ידידה שלי ואני רוצה אותה בתור ידידה...... אז הייתי מעדיף לשמור את זה לעצמי.....

מתאבדים...

סתם!!!!!!!! צחקתי
אין הרבה מה לעשות.. זה מבאס לאללה..מתעצבנים, כועסים, בוכים הרבה אבל חייבים להתגבר.. לעשות הרבה בנידון אי אפשר.. כי אם לאותו אדם שיש לי רגשות כלפיו יש חברה, ואני אומרת לו את מה שאני מרגישה מה הוא כבר יכול לעשות? אני חושבת שהייתי מרגישה רע אם הייתי גורמת להם להיפרד. בדרך כלל אני בעד להגיד את האמת אבל במקרה כזה, זה מסוכן מדי יכול להיות.. אבל הכל תלוי בסיטואציה..

מה יש לעשות?

יש מצב- להתמודד איתו, אין משהו אחר, עובדה קיימת בשטח, היא/הוא עם אחר/ת- או שנשארים ידידים (אם מסוגלים לעמוד בזה), או שמנתקים קשר...

המממ

לאדע אם זה באמת קרה לך אבל לי זה קרה...והמישו הזה היה החבר הכי טוב שלי... כה אני יודע שזה נשמע כמו טלנובלה אבל קקה ובדוגרי אין שום דבר לעשות צריך לחיות עם זה שבמקום חברה יש לך ידידה טובה זהו

Bennytt4

New member
לפי דעתי...

הרי אם הוא לא נענה לחיזורייך סביר להניח שהוא/היא ימצא מישהו/י ולא ישאר בודד... פשוט כבר אז בתקופה שהוא לא נענע לך היית צריכה להבין ולוותר ולעבור הלאה... אם עד עכשיו לא עשית את זה, עכשיו זה הזמן.

jessy19

New member
עוזבת ומתרחקת קצת...

אני מאמינה שלכל אדם יש את הזכות לבחור לעצמו את בן/בת זוגו/תו. הייתי מתרחקת ונותנת להם לנסות להיות ביחד... אם ילך בינהם- סבבה בשבילהם ואם לא- סבבה בשבילי...

SwEEt T

New member
אוכלת את עצמי מבפנים------

מייחלת במשך שעות שהם יפרדו, משלימה עם זה איכשהו, ועוברת הלאה ולפעמים מנסה בכל זאת אם הם נפרדו

Darkwing

New member
אנשים באים, אנשים הולכים...

אז מה? זה מה שישבור אותכם? חוץ מזה שאם הוא לא שם עליכם עד היום אז מה גורם לכם לחשוב שהוא פתאום יבין את הטעות שלו? בצורה מאוד פשוטה. החיים ממשיכים, בין אם יש לך לב שבור, או לא. העולם ימשיך להסתובב, מכוניות ימשיכו להתקע באמצע הדרך, אנשים ישארו בעלי דעות קדומות, והרוח תנשוב מסביב. מציע שתעשו את אותו הדבר ופשוט תמשיכו את החיים שלכם.

קטרפי

New member
קרה לי יותר מדיי ../images/Emo110.gif

אבל מה אני יעשה, יש לה חבר והיא אוהבת אותו אני לא הולך לצפות ממנה שתיזרוק אותו בשבילי ואני בטח לא ינסה להפריד ביניהם חוץ מזה שום דבר לא מבטיח לי שאם הם ייפרדו ואז אני והיא נהייה ביחד, אז הקשר שלנו בכלל יעבוד

למעלה