לאדם שלום

אלי69

New member
לאדם שלום../images/Emo91.gif

לאדם ולכל הגולשים שני האיצטדיונים הכי גדולים של הגולדן הם: האוליפיקו ברומא והסטאד דה פראנס. האולימפיקו מכיל 65.700 מופים והסטאד דה פראנס מכיל קרוב ל-80000. אדם אל תזלזל בידע שלי בספורט ראיתי את תחרויות הגולדן באיטליה לא היו יותר מ-10000 צופים ובסטאד דה פראנס לא יותר מ-20000 אז המצב שתשווה את בין משחק של רומא או לאציו בליגה או בצ'מפיונס ליג או משחק של פאריס סאן ג'ארמן הן מגוחכות כי הפעם היחידה שהסטאד דה פראנס היה מפוצץ זה : בגמר גביע העולם,גביע הקונפדרציות וגמר הגביע הצרפתי. והפעם האחרונה שאיצטדיון האולימפי ברומא היה מפוצץ: ריאל מדריד נגד רומא,לאציו נגד אינטר,רומא נגד יובנטוס והרשימה ארוכה. אני אתלט ואני אומר לך כל מטילי הזהב יחד לא מגיעים למשכורת חודשית של בקהאם אז תבין האתלטיקה בחיים לא תוכל להשיג את הכדורגל גם מבינה פיננסית ופופלאריות עובדה קיימת בשטח . ראיתה משחק של הצ'מפיונס ליג כי נראה לי אתה לא יודע באיזה איצטדיונים מדובר ומה העוצמה שלהם לדוגמא: הסאן סירו(מילאנו)83,000 צופים,אולד-טראפורד(מנצ'סטר)67,500 צופים,קאמפ-נואו(ברצלונה)105,000 צופים,הבירנבאו(מדריד)90,000 ויש עוד הרבה יצטדיונים זה על הקצה. אז כאשר קצת תבין כדורגל לא ישראלי אירופי אז תבין מה גודל הפער והעוצמה. מחכה לתגובות

מה אתה מנסה להראות?

שלום, לידיעתך, בשנתיים האחרונות הגולדן של פאריס הביא קרוב ל-50,000 צופים וכנ"ל הגולדן של בריסל - למעלה מ-40,000 צופים לערב א"ק אחד.

LJ האחד

New member
אלי היקר, למה?????

למה אתה חושב שהידע שלך בא"ק מעניין אותנו?

16xx

New member
אתלטיקה

בסידני כל השבוע היו למעלה יותר ממאה אלף צופים גם בבוקר וגם בערב בתחרויות האתלטיקה. ככה שאתלטיקה זה ספורט פופולרי. אולי לא כמו הכדורגל אבל יש הרבה אנשים שאוהבים אתלטיקה

חסר שם

New member
ירידה מ-10 בגיל 15

דבר זה אינו הגיוני מבחינה פיזיולוגית, ילד בגיל 15 עדיין לא רכש את כל המיומנויות הגופניות - כוח מהירות וכו'. לכן לפי מיטב ידעתי ירידה מה-10 בריצת 100 מטר אינה תופסת לגבי ילד בן 15 נ.ב: למידע נוסף אתה יכול לפנות למולי אפשטיין שכותב בפורום זה, הוא יכול לתת לך תשובה הרבה יותר ברורה משלי בנושא.

למעלה