לאדמינים

לאדמינים

הסרבר יכול לדחות מפה? היית מפה שאני שמתי אותה [בהצבעה] כול כך הרבה פעמים נראה לי לסרבר נמאס ממה הוא אומר משהו באנגלית [בכתב לבן של אדמין] ולאחר כמה דקות היא מעביר לבד... [XD אני ובוריס כול היום חרשנו על מפה אחת] ועוד משהו אני כול שניה עושה סקרים בסוף יצא לי ש80+ הצביעו להעביר מפה אבל היה כתוב שהרוב כתבו לא להעיבר ממה זה יכול להיגרם?

KillerA

New member
תשובה

כשרז יהיה בשרת תראה לו מה קורה עם הסקרים והוא יפתור את הבעיה

razaR2

New member
תיקון: כשרז יהיה בשרת ותעשה סקר

תחטוף קיק ופעם שנייה באן. תותי, השרת לא בנוי להצבעות כל שתי שניות, זה בסדר גמור אם אין אדמין ונמאס לכולם מהמפה, אז או שקוראים לאדמין או שעושים הצבעה, אם כתוב שאין רוב, סימן שאין רוב מה שאומר שהרוב רוצה להשאר במפה הנוכחית, אז אל תעשה כל כך הרבה הצבעות כי זה רק יעשה בעיות. תותי, אני מבקש ממך בשיא הרצינות, תעשה הצבעה כזאת רק אם באמת צריך וכשאין אדמין בשרת.

כנס

שיש אדמין אני לא מעביר אבל שיש מפ-ה כמו דאצ' 2 אני עושה כי 20 שנה יש את המפה הזאת

KillerA

New member
חחחחחחח

אז מה אתה מצפה שהיא תעבור ? אנשים חולים על המפה הזאת

section51 co il

New member
../images/Emo41.gifתשובה

אתה ניסית להעלות מפת FUN בשרת המפות הקלסיות , אני דואג לנתר ולוודא שכל שרת ישמש למה שהוא צריך למעט מקרים חריגים . אז להבא תדע לא עושים VOTE של מפות בתוך שרתים לא מתאימים...

BoRiSGz

New member
אי אפשר לדעת איזה שרת של FUN ואיזה לא

באותו הזמן היה DD2 בסרבר השני, וחשבנו שהסרבר שהיינו בו הוא של הFUN :\

section51 co il

New member
תשובה../images/Emo41.gif

מהיום יש תוספת לניק הסרבר {FUN MAP } אשר עוזרת לעשות אבדלה בצורה ברורה...

razaR2

New member
ביקשת קיבלת

רז-razaR אומר/ת (19:41): לאחד תקרא: Section51.co.il club 1 [by victior] ולשני: Section51.co.il Club Fun [email protected] אומר/ת (19:42): אני יעשה את זה יותר כבר בשרת השני - השרת השני זה המפות FUN, הראשון זה של ויקטור ואמרת שאתה לא יכול לשנות, גם לזה יש הוכחה

XD המפות התבלבלו

בשרת של הפאן יש דאצ' ובשרת של הקלאסי יש את המפות היפות ואי אפשר בסרבר השני לעשות סקר לכן אני עושה בסרבר הזה

למעלה