לאדניי

ashomer

New member
לאדניי

אמרת שפלאפון הבטיחו שב1 בינואר יהיה להם מידע ברור לגבי האס אם אס לרשתות אחרות... יש חדש?

אדניי

New member
אני שמח ששאלת, בוא שמע סיפור מצחיק

התקשרתי היום, ושאלתי מה חדש עם הSK, אמרו לי שזה "בתהליכים מתקדמים" אמרתי טוב, מה זה תהליכים מתקדמים? הנציגה אמרה לי: בקרוב. אני:אבל לפנניי שבוע אמרו לי שהיום תהיה תשובה גמורה וסגורה היא:כן, אבל בנתיים רק כמה מכשירים יכולים אני:מכשירים של סמסונג היא:*מלמול לא מובן* אני:אם אמרתם שתהיה היום תשובה אז למה אין לכם? היא:אני לא יכולה לענות לך על זה, זה תלוי רק בנו זה תלוי גם בסלקום אני:מה? מה הקשר סלקום, כבר כמה מכשירים שולחים עליהם, אל תגידי לי שהם עושים סלקציה מאיזה מכשירים לקבל הודעה היא:טוב, אני לא יודעת ביי. וניתקה. הייתם מאמינים? ככה זה היה... מוזר לא?

פלסטיק

New member
אם זו היתה בחורה, בטח היית מבין

כשאת אומרת לא למה את מתכוונת... פלאפון לא רוצים לתת את האפשרות. הם מספרים תירוצים והבטחות אבל תהיה בטוח שאת השירות לא תראה מהם. חבל על האנרגיה שלך, רד מזה. פשוט נודיע הודעה אחת לכולם: אם אתם מתכננים להיות לקוחות של פלאפון תדעו שתהיה לכם בעיה במשלוח SMS לאורנג´ בגלל שפלאפון לא רוצים לתת לכם את האופציה. עכשיו כל מי שקורא מבין ויעשה את השיקולים שלו. משהו מוזר קורה בעניין של SMS, גם פלאפון וגם אורנג´, מעניין אם הם מתכננים לנו "הפתעות". אם כן אני כבר מניח שלא נשמח עם ההפתעות האלה...

תתלונן עליה...

אסור לה לנתק את השיחה רק לך מותר הלקוח תמיד צודק תהיה ישראלי ותתלונן עליה

אדניי

New member
חשבתי להתלונן,

אבל לא שמתי לב לשם שלה, וזה קצת דבילי להתקשר: שלום אני רוצה להתלונן על נציגה שניתקה לי. מי? לא יודע אחת מהם...

למעלה