הראיון שלי היה בת"א
אני יורדת לאילת ביום שני. באיזה מלון כדאי לעבוד? לא יודעת, הלכתי להתראיין בישרוטל רק בגלל שהם היחידים שעושים ראיונות גם בת"א. לא רציתי לרדת לאילת בלי להיות בטוחה שאני באמת אתקבל לעבודה שם. יש גם בנים שותפים או שזה נפרד בנות ובנים? יש גם בנים אבל מי שזה מפריע לה יכולה לבקש להיות בדירה רק עם בנות. מה צריך להביא מהבית? עשיתי רשימה אבל אני לא יודעת אם אני באמת אצטרך הכל או לחילופין אם חסר לי משהו. ו.. הראיון... היה קשה? הראיון עצמו לא. מגיעים, ממלאים איזה טופס, שואלים באיזה תפקיד את רוצה להיות, אני רק אמרתי שאני רוצה מועדפת, מסבירים על התפקידים ועל התנאים, שואלים אותך כל מיני שאלות, אחרי זה עושים מבחן אמינות- שאלות בעיקר על סמים, אלכוהול, הימורים, עבר פלילי, ואם תראי מישהו עושה עבירה כלשהי [למשל גונב מאורחים במלון] אם תדווחי עליו. אחרי זה יש עוד מבחן שהוא בעצם סדרת מבחנים באורך הגלות... זה ארוך ממש אבל לא קשה. כל מיני מבחני צורות, מספרים, זיכרון, אנגלית וכו'. נראה כמו שילוב של פסיכוטכני ופסיכומטרי ועוד כל מיני דברים... אמרו לי שזה מבחן שמותאם לתפקיד שאני מיועדת אליו אז אני לא יודעת אם כולם עושים את אותו מבחן. יש לך ניסיון קודם במלצרות? כי לי אין זה יקשה על הקבלה שלי? אין לי נסיון קודם בכלום. הם שואלים על נסיון קודם אבל לא נראה לי שזה ישפיע על הקבלה. ת'כלס אם היו צריכים רק כמה מלצריות כנראה שהיו מעדיפים את אלה שיש להם נסיון אבל מלצריות נראה לי צריך הרבה. אם תיכנסי לאתר של ישרוטל, למטה כתוב דרושים, כתוב שם על כל התפקידים שאת יכולה להיות בהם.